Demo lessons! Fii student pentru o zi la Fontys University of Applied Sciences

31 oct. 2019 admin 3011 views
Demo lessons! Fii student pentru o zi la Fontys University of Applied Sciences

     

     Experimenteaza si tu faimosul sistem de invatamant din Olanda, participand la doua demo lessons de IT si International Business!

 

                 22 Noiembrie in Galati:  16:00 – 19:00 Hotel Vega, sala de conferinta, etaj 1.

          23 Noiembrie in Bucuresti:  14:00 – 17:00 – Hotel Novotel, sala Marseille.

 

Renumitul sistem de invatamant din Olanda se remarca prin modul inovativ si practic de predare-invatare, teoria fiind mereu imbinata cu practica.

Doi indrumatori din partea Fontys University of Applied Sciences vin special in Romania, pentru a sustine doua cursuri demonstrative, pentru toti cei interesati sau curiosi de studiile universitare in Olanda.

 

                          Ce vei face:                                            

 

Informatics. Programming – even you can do IT

(16:00 – 17:30 pentru workshop-ul din Galati | 14:00 – 15:30 pentru workshop-ul din Bucuresti)

Workshop-ul te va ajuta sa-ti faci o idee mai clara asupra domeniului IT si iti va arata exemple de instrumente de programare care nu necesita syntax (language rules). Vei vedea cat de simplu pot fi create programe, doar prin drag & drop si vei trece prin mai multe concepte de programare.

Asta este o mica parte din ceea ce fac studentii la Fontys, in cadrul programelor de Informatica, dar te va introduce frumos in modul de lucru, predare si invatare in acest domeniu.

 

International Business - Winning at new product

(17:30 – 19:00 pentru workshop-ul din Galati | 15:30 – 17:00 pentru workshop-ul din Bucuresti)

Cum decurg cursurile de International Business intr-o universitate de stiinte aplicate din Olanda? Invatare prin activitate practica, lucru in echipa, studiu de caz, planuri reale de business, sustinerea lor, etc. – asta presupune modelul olandez de invatamant.
In cadrul workshop-ului va veti organiza in grupuri de cate 4-5 si veti lucra la idei inovatoare de afaceri, pe o tema data. Planul / modelul de afaceri va trebui prezentat la final, iar cel mai bun, votat proiect va fi premiat de Fontys University of Applied Sciences.

 

Nota importanta:

 Pentru workshop-uri veti avea nevoie sa lucrati pe laptop, va rugam sa veniti cu un laptop/tableta la voi!

Toti participantii vor primi diploma din partea universitatii.


 

Ca si indrumatori din partea Fontys University of Applied Sciences, ii veti avea pe:

 

  
Alex Ioan   Brian Herman

 

Despre Fontys University of Applied Sciences:

Universitatea de Stiinte Aplicate Fontys a fost infiintata in anul 1992 prin asocierea a 5 institutii de invatamant superior din sudul Olandei. Ca rezultat al acestei asocieri, Fontys este in prezent cea mai mare institutie de invatamant superior din tara. Aceasta dispune de campusuri universitare in Eindhoven, Tilburg si Venlo si ofera 28 de programe universitare de licenta si 9 programe de master, in limba engleza, in domeniile tehnologiilor informationale, economiei, stiintelor sociale, educatiei,  sanatatii publice, etc.
Citeste AICI mai multe despre Fontys.

 

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inregistrare, in limita locurilor disponibile, completand formularul online (click mai jos) sau direct la consultantul tau educational IntegralEdu.

 

Va multumim pentru interes, insa inscrierile pentru evenimentul din Bucuresti s-au incheiat.

Daca doresti sa ramai conectat la cele mai noi stiri despre educatie si evenimente organizate de IntegralEdu, te poti inscrie aici.

31 oct. 2019 admin 3011 views