Skills Upgrade

17 feb. 2017 admin 7714 views
Skills Upgrade

Curs de Public Speaking: King’s Speech 

Cum trebuie sa ne structuram ideile intr-un discurs logic si convingator nu mai este de mult timp doar problema textului argumentativ de la Bacalaureat. Lucrurile stau si mai complicat atunci cand trebuie sa tinem discursul in fata unui public numeros. Emotiile, dar si lipsa unei structuri clare sunt, de regula, cei mai importanti inamici in astfel de situatii. King’s Speech te poate ajuta sa depasesti teama de a vorbi in fata unui public si sa construiesti o prezentare de success. 

Bonus:


Sesiune de debate

Dezbaterea reprezinta cea mai academica forma de brainstorming. Multe institutii de invatamant adopta aceasta formula pentru seminarii, incurajand studentii sa-si sustina si sa-si argumenteze propriile opinii in legatura cu diverse teme. Un asemenea exercitiu este menit sa dezvolte si sa incurajeze gandirea critica si creativa atunci cand vine vorba de analizarea si solutionarea problemelor. Desi pare un schimb de idei liber, exista niste reguli si o anumita structura a discursului argumentativ, pe care ne propunem sa le *dezbatem* in cadrul cursului.

Urmarim sa dezvoltam:
 • Structura discursului argumentativ
 • Captarea si mentinerea atentiei
 • Managementul emotiilor
 • Strategiile unei prezentari de succes


Cui i se adreseaza: cursul este recomandat tuturor elevilor de liceu, studentilor, dar si tinerilor profesionisti.  

Cand are loc: 15:00 – 18:00, 19 martie

Pret curs: 225 lei

Numarul minim de participanti: 4 persoane / curs


Curs Teamwork: Team Up!

Viata de student inseamna multe ore petrecute la biblioteca, proiecte individuale, munca de cercetare si note pe masura efortului. Știm! Pe langa toate acestea, mai inseamna si multi prieteni si relatii noi. De aceea, una dintre cele mai importante evaluari o reprezinta proiectele in echipa. In astfel de evaluari, dinamica de grup si felul in care fiecare membru reuseste sa puna in valoare proiectul final sunt doua aspecte esentiale. Cum reusim sa ne impunem ideile intr-o echipa si care sunt provocarile prin care putem trece le aflam impreuna, in cadrul workshop-ului Team Up! 

Bonus:


Problem-based learning

PBL reprezinta metoda de studiu care lasa studentul sa aleaga ce crede ca este relevant sa invete pentru subiectul dezbatut, dar si pentru dezvoltarea sa academica si profesionala. Din ce in ce mai populara in randul universitatilor din tari precum Olanda, Marea Britanie, Danemarca sau Germania, metoda aduce intr-un spatiu comun de lucru dezbateri pe diverse teme si probleme globale, la care studentii trebuie sa aduca solutii realiste. Ce trebuie sa stii despre sesiunile PBL?

 • Studentul este in centrul actiunii, iar profesorul are rolul de observator
 • Problemele abordate in cadrul sesiunilor de PBL sunt reale si actuale
 • Incurajeaza studentul sa dezvolte un set de competente cerut in toate companiile si organizatiile internationale
 • Studentul invata ce inseamna munca in echipa, cum sa isi expuna opiniile, cum sa ia decizii in conditii de stress sau cum sa se adapteze oricarei culturi
Vom discuta despre:
 • Importanta rolurilor intr-o echipa
 • Simulare Problem-based learning
 • Task Management (managementul activitatilor de echipa)


Cui se adreseaza: cursul este recomandat tuturor elevilor de liceu, studentilor, dar si tinerilor profesionisti.

Cand are loc:  15:00 – 18:00, 20 martie

Pret curs: 225 lei

Numarul minim de participanti: 4 persoane / curs


Curs Leadership: Lead the Way!

„Trebuie facut” sau „facem”– asta este ceea ce face diferenta intre o persoana autoritara si un leader. Daca iti este greu sa iti impui ideile in cadrul unei echipe, atunci poate inca mai sunt lucruri pe care trebuie sa le descoperi la tine. In spatele unui leader de succes stau cateva calitati si strategii esentiale sau un curs care sa te ajute sa le dezvolti. 

Bonus:


Assessment Centre

Fiecare decizie pe care o iei schimba cursul jocului si soarta echipei pe care o conduci. Te introducem intr-o poveste in care fiecare pas pe care il faci poate sa incheie experienta de joc sau sa aduca intreaga echipa la destinatie. Situatia pe care o propunem are scopul de a verifica ce calitati de leader detii si cum reusesti sa te impui in fata celorlalti. Te-am facut curios? Te asteptam la cursul Lead th Way!

Vom pune accent pe:
 • Tehnici de persuasiune
 • Stabilirea unui obiectiv
 • Time management
 • Management de proiect si organizational

Cui se adreseaza: cursul este recomandat tuturor elevilor de liceu, studentilor, dar si tinerilor profesionisti.

Cand are loc: 15:00 – 18:00, 21 martie

Pret curs: 225 lei

Numarul minim de participanti: 4 persoane / curs


 

Cursurile au loc la sediul IntegralEdu din Bucuresti (Bvd. General Gh. Magheru, nr. 41).

Inscrierile se fac la 021 311 0572 sau la office@integraledu.ro.

 

 

17 feb. 2017 admin 7714 views
Citeste si