Cursuri engleza

28 iul. 2016 admin 12974 views
Cursuri engleza
IELTS Upgrade - Curs de pregatire a examenului IELTS
 
Daca visezi sa studiezi in strainatate sau sa-ti imbogatesti experienta profesionala cu un certificat de limba engleza recunoscut international, atunci examenul IELTS poate fi cea mai potrivita achizitie din portofoliul tau personal. Trainerii si profesorii din cadrul IntegralEdu Training Center au creat un curs care imbina metodele interactive cu exigentele academice menit sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate la acest examen. Cu o rata de succes a aplicatiilor in strainatate de peste 98%, ne asiguram de calitatea si performanta intregului proces de admitere, acolo unde studiul limbii engleze este unul dintre cele mai importante componente. Vezi program si mai multe informatii. 
 
Ce castigi in urma participarii la cursul de pregatire a examenului IELTS:
 
 • Iti oferim strategii de lucru create special pentru a-ti imbunatati scorul final cu cel putin 0.5 puncte
 • Urmezi suporturi de curs si materiale adaptate nivelului tau si potrivite pentru componentele examenului la care ai nevoie de mai mult exercitiu: Speaking (vorbire), Writing (scriere), Listening (ascultare), Reading (citire)
 • Primesti feedback personalizat din partea profesorilor si un plan individual de lucru pentru a ajunge la rezultatul dorit
 • Iei parte la o simulare de examen IELTS care iti evalueaza realist nivelul de pregatire inainte de sustinerea examenului
 • Dezvolti competente lingvistice intr-un mediu dinamic de lucru, alaturi de alti cursanti cu un nivel similar de limba engleza
 • Primesti garantia pregatirii tale prin profesori certificati de Cambridge English Language Assessment
 
Pre-testare gratuita
 
Inca nu esti sigur ce tip de curs ti se potriveste, care este examenul pe care ar trebui sa-l sustii sau care este nivelul tau actual de pregatire la limba engleza? IntegralEdu Training Center iti vine in ajutor cu organizarea de pre-testari periodice, care te ajuta sa-ti raspunda la toate intrebarile de mai sus. In fiecare miercuri, la sediul IntegralEdu din Bucuresti, se organizeaza sesiuni de pre-testare care verifica nivelul de competente gramaticale, de scriere si de vorbire in limba engleza. 
Testarea dureaza aproximativ 45 de minute, iar feedback-ul il primesti pe loc. Evaluarea nivelului de limba engleza se realizeaza in conformitate cu specificatiile CEFRL (Common European Framework of Reference for Languages)
 
Cand? In fiecare miercuri de la orele 12:00 sau 14:00, la biroul IntegralEdu din Bucuresti (Bld. General Gh. Magheru, nr. 41)
 
 
Cambridge Upgrade - Curs de pregatire a examenelor Cambridge
 
Cunoasterea limbii engleze in mediul multicultural actual nu mai este de mult timp un plus, ci o necesitate. Daca nu esti inca convins de importanta cunoasterii unei limbi straine, iti dam noi cateva motive bune pentru a incepe sa lucrezi deja la abilitatile de comunicare in limba engleza:
 
 • Ai avantaje reale in sfera profesionala si sanse sa gasesti un job bine platit
 • Iti deschide multe optiuni de studiu la institutii de invatamant din strainatate
 • Ai acces deschis la mai multe surse de cunoastere (carti, filme, blog-uri, etc.)
 • Poti sa depasesti granitele multor tari si sa intelegi mult mai usor alte culturi
 
Iar lista nu se opreste aici. Cum te putem ajuta noi?
 
 • Iti oferim un curs de lunga durata care creeaza sistematic baze solide in cunoasterea limbii engleze
 • Structura progresiva a cursului te ajuta sa depasesti cu un nivel cunostintele initiale
 • Activitatile din timpul cursului sunt completate de exercitii suplimentare in afara orelor de curs pentru a ajunge rapid la rezultatele dorite
 • Metodele aplicate, dar si programa parcursa, fac din curs o pregatire buna pentru sustinerea examenelor internationale (ex. FCE, CAE, etc.)
 • Esti evaluat in mod continuu de catre profesorul care va ajusta exercitiile in functie de nevoile tale
 
 
Cursuri individuale
 
doar in Bucuresti
Pentru ca uneori nevoile de progres in limba engleza ale fiecaruia dintre noi devin foarte specifice, iti venim in ajutor cu ore individuale de studiu. In cadrul acestor sedinte avem ocazia sa lucram in mod special acele abilitati pe care doresti sa le imbunatatesti. Avantajul sedintelor one-to-one il reprezinta flexibilitatea programului, dar si gradul sporit de adaptare a materialelor de lucru si a metodelor de invatare.
Mai mult detalii despre sedintele individuale puteti afla contactandu-ne la adresa de e-mail mstoica@integraledu.ro sau la numarul de telefon 0737 069 021. 

 

*Campul este dedicat cursurilor din Bucuresti si Craiova, in restul oraselor se organizeaza doar Destination IELTS

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

28 iul. 2016 admin 12974 views