Cursuri engleza

28 iul. 2016 admin 8171 views
Cursuri engleza

 

IntegralEdu Language School este proiectul unei echipe de profesionisti care va pun la dispozitie 12 ani de experienta in domeniul limbii engleze, si mai ales in domeniul examenelor internationale de limba engleza.

Astfel, centrul organizeaza cursuri de limba engleza axate pe strategia necesara in obtinerea unui scor optim la cele mai importante examene internationale: IELTS, Cambridge, TOEFL, SAT. Scorurile acestor examene sunt necesare pentru echivalarea examenului de bacalaureat sau aplicarea la studii in strainatate

IntegralEdu Language School este centru oficial de Pretesting pentru Cambridge English Language Assessment, precum si centru autorizat de pregatire pentru toate examenele Cambridge. Astfel, acestea se pot organiza la sediul nostru, la cerere, in functie de numarul de participanti.

 

 


Cursul este recomandat tuturor studentilor care ar dori sa participe la un examen IELTS .

 • Format: 20 ore- 4 sedinte strategie x 4 ore + 4 ore simulare si feedback personalizat; durata 4 saptamani;
 • Pret: 590 lei (se achita la inscriere).

Programul cursurilor in toate birourile IntegralEdu il puteti gasi AICI.

 

Programele de pregatire "Destination Cambridge"


Programele de pregatire "Destination Cambridge" au ca obiectiv final un examen Cambridge. Pentru anul academic 2015-2016, puteti alege unul dintre programele Destination Cambridge:

 

              

               

 

Spre deosebire de testele de limba engleza existente (IELTS sau TOEFL), examenele Cambridge fac parte din categoria Pass/Fail (promovat/nepromovat). Orice examen Cambridge presupune obtinerea unui anume scor minim pentru a putea fi considerat promovat. 
De aceea, pentru a promova cu succes, va recomandam minimum un semestru (4-5 luni) de studiu si cel putin o simulare completa a examenului pe care doriti sa-l sustineti. Profesorul indrumator de curs va va acorda feedback pe toata perioada programului, si veti stabili impreuna data optima la care se poate sustine examenul.  
Examenele pentru cursantii nostri se organizeaza la sediul IntegralEdu Language School in parteneriat cu European Examinations Centre.

 

Pretestare gratuita pentru examenele Cambridge si IELTS 


Pretestarile au loc in fiecare miercuri de la ora 10:00 sau 14:00 la sediul IntegralEdu din Bucuresti prin intermediul IntegralEdu Language School. Programarile se fac la telefon 0737 069 021 sau printr-un mail la mstoica@integraledu.ro, specificand data si ora la care doriti sa sustineti pretestarea gratuita. 

 


Cum te ajuta cursul de strategie pentru examen TOEFL:

 • Cursul este recomandat tuturor celor care doresc sa participe la un examen TOEFL ;
 • Indrumare ghidata de traineri cu certificare Propell- TOEFL;
 • Vei primi toate informațiile necesare pentru o abordare eficienta a examenului TOEFL;
 • Vei stapani tehnicile citire si ascultare (Reading & Listening) care să garanteze cel mai bun scor pentru nivelul tău .
 • Vei invata cele mai bune strategii pentru sectiunile scris și vorbit (Speaking&Writing) ;
 • Crestere minima de 10 % a scorului;
 • Traineri specializati in examenul TOEFL ;
 • Materiale de instruire gratuite ;
 • Simulare examen TOEFL inclusa in pret ;

 


Simularea  dureaza 195 minute pentru IELTS si 240 minute pentru TOEFL si se axeaza pe toate cele 4 parti ale  examenului (Reading, Listening, Speaking, Writing). Rezultatul final se comunica pe loc pentru simulare examen TOEFL si in maximum 48 ore pentru simulare examen IELTS.

 

Formular de inregistrare pentru cursuri de engleza:

 

*Campul este dedicat cursurilor din Bucuresti si Craiova, in restul oraselor se organizeaza doar Destination IELTS

28 iul. 2016 admin 8171 views