Critical Thinking - Workshop dezvoltare personala

Critical Thinking - Workshop dezvoltare personala

Universitatile si locurile de munca ale secolului 21 solicita mai mult decat note perfecte pentru admitere sau deprinderi tehnice pentru a avea succes in cariera
 

Cursurile de dezvoltare personala si intreaga nisa de activitate sunt din ce in ce mai utilizate de catre tineri pentru a isi descoperi si dezvolta abilitatile pe care pe le cauta angajatorii si universitatile de top, cat si pentru a isi dezvolta latura emotionala si perceptuala, invatand despre ceilalti oameni, despre cum sa se adapteze la acestia pentru a avea relatii sanatoase atat pe plan personal cat si professional. 

Prin participarea la Workshopuri de dezvoltare personala vei incepe sa remarci un pattern al obiectivelor tale, sa descoperi ramuri noi pe care sa le exploatezi si este mai probabil sa iti poti descoperi si justifica argumentat unele abilitati. De-a lungul anilor ne-am dat seama care sunt caracteristicile pe care universitatile le cauta in mod normal la viitorii studenti, iar ca urmare am creat diverse workshopuri menite sa va ajute sa subliniati aceste abilitati.
 

If P, than Q. P=>Q - Critical Thinking Workshop

Este imperativ sa luam masuri in privinta incalzirii globale?  Ar trebui ca dreptul de vot sa fie un drept de care sa beneficieze exclusiv persoanele educate?  Este Astrologia o stiinta sau doar se deghizeaza drept una? Vaccinarea copiilor  ar trebui sa fie obligatoriu sau optional? 

Cu totii avem o opinie intuitiva in privinta unor astfel de dileme, dar, ceea ce nu cunosc cei mai multi oameni este ca exista o metoda obiectiva de a judeca argumentele pro si contra unui anume punct de vedere. Aceasta metoda este gandirea critica, una dintre cele mai cautate abilitati in mediul academic, perfect aplicabila si pentru luarea deciziilor optime si informate din viata cotidiana. Data 20 Iulie, 6 August 
Ora: 16:00
HostVlad Tanasoiu
Cost: 150 lei
Cum se va desfasura: ONLINE 


Workshop-ul de fata este dedicat dezvoltarii abilitatilor de a aplica gandirea critica intr-o maniera riguroasa, non-intuitiva, propunandu-si informarea si pregatirea participantilor pentru a cunoaste diferenta dintre un argument puternic si unul slab si pentru a identifica cele mai comune erori de argumentare, ajutandu-i, in acest fel, sa isi consolideze capacitatea de analiza argumentativa.  

*Daca vii impreuna cu alti 10 prieteni ce isi doresc sa participe la workshop, noi il organizam gratuit!  We rise by lifting others!

Citeste si