Coventry University Experience Day

29 mar. 2019 admin 1382 views
Coventry University Experience Day

Premiata cu Aur pentru Excelenta in Predare si Invatare (Teaching Excellence Framework 2017), Coventry University a fost nominalizata drept University of Year for Student Experience (The Times and Sunday Times Good University Guide 2019), pentru Top Modern University timp de sapte ani consecutivi si este pe locul 13 in clasamentul universitatilor din UK.

Ai primit o oferta sau esti interesat sa studiezi la Coventry University incepand cu septembrie 2019? In acest caz, te asteptam la Coventry University Experience Day la o dupa-amiaza de sesiuni interactive unde tei vei intalnit cu lectori ai universitatii ca sa ii intrebi orice despre ce inseamna sa fii student la Coventry University.

Pe 8 aprilie 2019, profesorii de la Coventry University vin in Bucuresti, pentru a face o serie de masterclass-uri si prezentari atat pentru cei interesati de studii de licenta cat si pentru cei care vor sa faca un program de master in UK.

 

Luni, 8 aprilie, 2019

Hotel Marshal Garden (Sala Panoramic 2), Bucuresti

 

Ti se adreseaza daca: esti in clasa a XII-a si ai aplicat la Coventry University pentru studii de licenta, sau daca esti student in Romania si te gandesti la un program de master.

 

PROGRAM EVENIMENT PENTRU STUDII DE LICENTA:

14:00 – 14:15 – Welcome & registration
14:15 – 14:30 – Opening session – Introduction from Lecturers and Coventry Staff
14:30 – 15:00 – Session 1 – Faculty of Business and Law
15:00 – 15:30 – Session 2 – Faculty of Engineering, Environment and Computing
15:30 – 16:00 – Coffee Break
16:00 – 16:30– Session 3 – Faculty of Health and Life Science
16:30 – 17:00 – Session 4 – Faculty of Arts and Humanities
17:00 – 18:00– Closing session – Your future at Coventry

 

PROGRAM EVENIMENT PENTRU STUDII DE MASTER:

18:30 – 19:30 – Demo-Lesson Business School

 

Iti vor fi profesori pentru o zi:

Dr. Anne Turner PhD, BSc (Hons), AFHEA, MBPSs 

School of Psychological, Social and Behavioural Science
“Five quirky psychological phenomena”

Acest atelier ilustreaza cinci fenomene pe care le luam de-a gata in fiecare zi si nu ne dam seama de fapt cat de mult ni se schimba comportamentul si perceptiile, cum ar fi ca vezi chipuri in obiecte obisnuite, ceea ce ne lipseste de la un eveniment (locul crimei), cum se poate schimba comportamentul - de la a folosi scarile rulante pana la a folosi scarile pentru a face lucrurile mai distractive! "


Lindsey Chambers, 

Associate Head of School of Art and Design 
“Creating Space”

In acest atelier vei explora compozitia, aspectul, story board in timp ce capturezi un sentiment. Gandeste-te la merchandising vizual pentru design grafic, atmosfera pentru arhitectura de interior si spatiu virtual pentru Digital Media, vei realiza ca toate acestea sunt legate!

 

Postgraduate Business Studies in the UK

Prezentarea iti va oferi o imagine de ansamblu asupra mediului de studii postuniversitare in Marea Britanie. Ce înseamna sa fii student la universitate, care sunt perspectivele de cariera si care sunt avantajele? Discutia iti va oferi o schita despre cerintele si seturile de competente necesare pentru a reusi la o scoala de afaceri si cum să profiti la maximum de un curs de afaceri postuniversitar.

 

Te rugam sa bifezi in formularul de inregistrare de mai jos, la care dintre masterclass-uri/demo-lesson vrei sa participi.

 

Despre Coventry University: Conventry University se mandreste cu o istorie de 160 de ani, fiind pe primele locuri la multe capitole, in topurile internationale. Universitatea a dezvoltat parteneriate puternice cu o gama larga de companii si organizatii de sectorul privat. Aceste legaturi si parteneriate cu industria sunt deosebit de avantajoase pentru studenti deoarece ofera posibilitatea pentru destinatii de plasare de munca, stagii si cursuri Sandwich. Unele dintre cele mai importante companii cu care Coventry University lucreaza sunt Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Microsoft, IBM, HSBC, Barclays, Gucci, Interpol, Ritz hotel, Lufthansa si Airbus. Vezi mai mult si AICI.

 

Participarea la masterclassuri si demo-lessons este gratuita in limita locurilor disponibile si se face pe baza de inregistrare, completand formularul de mai jos sau direct la consultantul vostru educational IntegralEdu.

 

Nume

Prenume

Telefon

Email

Oras

Varsta

Numele scolii/universitatii la care inveti

La ce curs vrei sa participi?

Session 1 – Faculty of Business and Law
Session 2 – Faculty of Engineering, Environment and Computing
Session 3 – Faculty of Health and Life Science
Session 4 – Faculty of Arts and Humanities
[Master] Demo-Lesson Business School

 

De unde ai auzit de eveniment?

Sunt de acord sa primesc emailuri de la IntegralEdu
Sunt de acord sa fiu contactat telefonic si datele mele sa fie procesate de catre IntegralEdu

Trimite

Prin completarea acestui formular, va oferiti acordul ca imaginile realizate in cadrul evenimentelor sa fie folosite ulterior in scopuri de popularizare a serviciilor oferite

29 mar. 2019 admin 1382 views