Ce e important sa stii despre Fontys Venlo University of Applied Sciences!

Ce e important sa stii despre Fontys Venlo University of Applied Sciences!

Cu siguranta ai auzit de renumitul sistem de invatamant din Olanda, care se remarca prin modul inovativ si practic de predare-invatare, teoria fiind mereu imbinata cu practica.

La Fontys Venlo University of Applied Sciences studentii sunt pregatiti pentru domeniul de lucru inca din prima saptamana a studiilor.


Se lucreaza la proiecte in cooperare cu mediul real de business, dezvoltand astfel abilitatile de comunicare si relationare in afaceri inca din timpul facultatii. Pe langa cunostintele legate de programul de studiu ales, modul de predare si de lucru la Fontys pune accent si pe dezvoltarea personala a fiecarui student in parte, oferindu-i acces si la dezvoltarea abilitatilor inovatoare, precum antreprenoriatul, creativitatea si folosirea tehnologiei in optimizarea tuturor activitatilor.

In plus, colaborarile pe care universitatea le are cu angajatorii la nivel international, deschid multe usi si cresc sansele gasirii unui loc de munca bun, dupa absolvire. 
 

Modul de studiu - la scara mica si personala


Chiar daca Fontys este una dintre cele mai mari institutii de invatamant din Olanda, universitatea este organizata in asa fel incat sa ofere educatie in grupuri mici de studiu, de cate aproximativ 30 de elevi, tocmai pentru a se putea concentra pe dezvoltarea fiecaruia in parte.

Fiecare student are coach-ul sau personal. Acesta este un lector care il ghideaza pe intreaga perioada de studiu si il sprijina unde si daca este necesar, indiferent daca e vorba de situatii academice sau chiar personale.
 

Focus international


La Fontys Venlo studiaza aproximativ 4000 de studenti de peste 50 de nationalitati, iar mixul de nationalitati este valabil si pentru echipa de profesori. Atentia internationala poate fi vazuta si in:

  • Centrul de Limbi, unde toti studentii pot urma cursuri de limbi straine
  • Exchange programs la peste 100 de universitati partenere din intreaga lume
  • Posibilitatea de a face internshipurile in strainatate
  • Se studiaza si se lucreaza pe situatii reale de business, de nivel international
  • Numerosi lectori internationali


Toate acestea contribuie la o dezvoltare multilaterala, oferind studentilor acces la o multitudine de cunostinte, culturi si limbi straine, creand astfel o retea extinsa, internationala, de colegi, companii, lectori si viitoare oportunitati de business.

 

Intra mai mult in atmosfera din campusul Fontys Venlo, in video-ul de mai jos:

 

ONLINE OPEN DAY


Important de stiut este ca in acest an, Fontys Venlo University of Applied Sciences organizeaza ONLINE OPEN DAYS pentru studentii internationali ce isi doresc sa cunoasca profesorii si sistemul de predare olandez. In perioada 14 - 16 aprilie puteti participa la o serie de webinarii gratuite in cadrul carora sa adresati intrebari atat lectorilor universitari, cat si actualilor studenti Fontys.

MSc in Business & Management Webinar - 14 Aprilie

MBA Webinar - 14 Aprilie

International Finance & Control Webinar - 15 Aprilie

International Business (campus Venlo) Webinar - 16 Aprilie

 

Interesat de studii universitare in Olanda, la Fontys si vrei sa participi la webinariile gratuite din cadrul ONLINE OPEN DAY? Completeaza formularul de mai jos si un consultant IntegralEdu va lua legatura cu tine pentru a-ti da toate informatiile necesare.