Cazare Olanda

Cazare Olanda

Pentru a facilita accesul studentilor romani la o educație de calitate in Olanda, IntegralEdu a incheiat un parteneriat cu SimpleStay pentru a le asigura clientilor servicii de asistenta pentru cazare.

 

De ce SimpleStay?

SimpleStay ofera servicii personalizate de cazare studentilor din Olanda, in orase precum Amsterdam, Haga, Rotterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Breda, Enschede, Tilburg, Utrecht. Un avantaj este faptul ca SimpleStay trateaza cu prioritate toti studentii ce colaboraza sau au colaborat cu IntegralEdu si incearca sa gaseasca variante de cazare ce respecta criteriile stabilite de voi.

SimpleStay va gasi o cazare adecvata si fiabila, economisindu-va timp, bani si va ajuta sa evitati potentiale escrocherii.

 

Costuri 

Taxa de serviciu este de 250 euro in cazul in care va inregistrati inainte de 1 iulie 2020, respectiv 350 euro in cazul in care va inregistrati dupa 1 iulie 2020.

In cazul in care SimpleStay nu reuseste sa gaseasca un loc de cazare si sa ii faca o oferta studentului, taxa de serviciu achitata va fi rambursata. 

 

Cum aplici?

1. Acceseaza pagina partenerilor nostri SimpleStay - https://www.simplestay.nl/

2. inregistreaza-te si urmeaza pasii indicati in cadrul platformei - Sign Up

*Daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa contactezi unul din consultantii IntegralEdu

 

Cum beneficiezi de avantajul parteneriatului IntegralEdu - SimpleStay?

Pentru a beneficia de prioritate in ceea ce priveste locurile de cazare puse la dispozitie de catre SimpleStay, specifica in cadrul rubricii - Where Did you find out about us?  - IntegralEdu Romania

 

Contactati consultantul dvs. educational IntegralEdu si accesați www.simplestay.nl pentru mai multe informatii
Citeste si