Burse in valoare de 1 milion de lire sterline oferite de Coventry University!

15 apr. 2016 admin 5595 views
Burse in valoare de 1 milion de lire sterline oferite de Coventry University!

Coventry University din Marea Britanie a alocat un buget de 1 milion de lire sterline pentru oferirea de burse de excelenta studentilor europeni si internationali. Astfel, viitorii studenti la Coventry University care isi incep programul de licenta sau master in toamna 2016 sau care aplica acum pentru studii si au ales Conditional Firm or Unconditional Firm un program in cadrul universitatii, pot aplica pentru obtinerea unei burse.

Bursele pentru studentii europeni sunt impartite pe mai multe tari, inclusiv Romania, fiecare tara in parte beneficiind de un numar limitat de burse. Pentru Romania, acestea sunt in valoare de 1250 - 2000 de lire sterline.

In total, pentru toate tarile, sunt peste 500 de burse disponibile, care au rolul de a sustine si a incuraja rezultatele academice excelente si studentii care doresc sa-si continue studiile la o universitate de elita, in Marea Britanie.

Anul trecut, Coventry University a primit premiul de 'University of the Year', oferit de Times Higher Education (THE), atat pentru rezultatele excelente ale studentilor sai, cat si pentru eforturile depuse de universitate de a facilita accesul tinerilor la o studii superioare de elita.

In ultimii ani, universitatea a investit sume importante in refacerea și modernizarea campusului și, conform clasamentului facut de Guardian pentru 2012, aceasta se afla in topul primelor 10 universitați cu cea mai moderna baza din Marea Britanie.

Pentru a aplica pentru aceste burse si pentru mai multe informatii, luati legatura cu consultantii educationali IntegralEdu.

Burse pentru programe de licenta:

EU Academic Excellence Scholarship £1,250
Romania High Achievers Scholarship £2,000


Burse pentru programe postuniversitare:

Romania High Achievers Scholarship £2,000

 

 

 

15 apr. 2016 admin 5595 views