Burse de pana la 10 000 de franci elvetieni oferite de Swiss Education Group

18 oct. 2016 admin 5521 views
Burse de pana la 10 000 de franci elvetieni oferite de Swiss Education Group

Swiss Education Group anunta inceperea unei competitii in urma careia castigatorii vor primi burse in valoare de pana la 10 000 de franci elvetieni, pentru a-si sustine o parte din taxele de scolarizare in cadrul universitatilor din grup.

Participantii, care se inscriu in competitie, trebuie sa fi aplicat la unul din programele de licenta sau master la una din universitatile: César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy Switzerland, Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School.

Tot ce trebuie sa faca tinerii care doresc sa participe este sa realizeze un videoclip pentru una dintre cele doua teme:

  • Cum vezi domeniul ospitalitatii in Romania si cum crezi ca poate fi imbunatatit?
  • Cine sau ce anume te-a inspirit sa aplici pentru aceasta bursa?

Videoclipurile nu trebuie sa fie mai lungi de 2 minute, este recomandat sa fie in limba engleza si pot fi trimise in orice format. Pentru mai multe informatii privind unde trebuie trimise si modalitatea de trimitere puteti discuta cu consultantii IntegralEdu, care va vor oferi tot sprijinul necesar.

Termenul limita pentru trimiterea videoclipurilor este 28 noiembrie 2016 pentru cursurile care incep in ianuarie, februarie sau aprilie 2017 sau 1 mai 2017 pentru cursurile care incep in iulie, septembrie sau octombrie 2017. Castigatorii pentru primul deadline vor fi anuntati prin email pe 5 decembrie 2016, iar castigatorii pentru cel de-al doilea deadline vor fi anuntati pe 8 mai 2017!

 

Despre Swiss Education Group

De la infiintarea primului hotel in 1982, SEG a devenit lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

De doua ori pe an studentii Swiss Education Group participa la International Recruitment Forum, eveniment exclusiv in care au oportunitatea de a se intalni cu peste 100 de companii internationale. Studentii sustin interviuri pentru obtinerea unui job, internship, management training. Toate internshipurile sunt platite (de pilda, in Elvetia un intern castiga minim 2.172 CHF, echivalentul a aproximativ 2.000 de euro).

Participarea angajatorilor din intreaga lume evidentiaza reputatia si recunoasterea SEG de lideri din industrie. Industria hoteliera si turismul genereaza in momentul de fata cele mai multe oportunitati de cariera. The World Travel and Tourism Council prevede 325 de milioane de locuri de munca pana in 2021.

Swiss Education Group are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere din intreaga lume, unde studentii sai isi fac stagiile de practica din cadrul studiilor. Totodata, universitatile sprijina dezvoltarea permanenta la nivel mondial a acestor domenii, iar tinerii care doresc sa studieze la una dintre universitatile grupului, iar parintii lor administreaza sau detin cel putin o unitate hoteliera, pot beneficia de 20% reducere din toata taxa de scolarizare. De asemenea, o reducere de 10% din taxa se aplica si tinerilor ai caror parinti administreaza sau detin o afacere in domeniul ospitalitatii (restaurante, agentii de turism, hoteluri mici, casinouri, etc.). Pentru mai multe informatii, discutati cu un consultant IntegralEdu.

18 oct. 2016 admin 5521 views