BeSmart - how to become a professional student

8 iul. 2015 admin 6315 views
BeSmart - how to become a professional student

„De unde incep?” Este una dintre intrebarile care ne da cele mai mari batai de cap, fie ca este vorba de un eseu, un proiect personal sau oricare alta provocare. Atunci cand vorbim de viitorul academic, raspunsul la o astfel de intrebare este decisiv. Daca stii deja ce vrei sa studiezi, dar inca nu stii raspunsul la intrebarile „Cum arata un CV care sa-mi puna in valoare abilitatile?” sau „Ce trebuie sa scriu in scrisoarea de motivatie?” atunci te ajutam noi sa gasesti un raspuns personalizat pentru dilemele de mai sus.
Cursul BeSmart te ajuta sa creezi o aplicatie desteapta, fie ca este vorba despre universitatea la care dintotdeauna ai visat sa studiezi, fie ca vorbim despre job-ul pe care doresti atat de tare sa-l obtii. Impreuna punem cap la cap informatiile pentru a realiza doua documente ce reusesc sa defineasca cea mai buna versiune a ta. 
 

Be Smart cuprinde urmatoarele teme:

 

  • Cum construiesc un CV competitiv
  • Scrisoarea de motivatie – strategii si tehnici de redactare

     
Unde, cand?

 

Cursul are o durata de 4 ore, de la 14:00 la 18:00, si se tine in birourile IntegralEdu, conform programului de mai jos

Cost curs - 340 RON

  • București: 2 octombrie, 3 noiembrie, 5 decembrie
  • Galați: 29 septembrie, 27 octombrie, 24 noiembrie
  • Constanța: 19 octombrie, 17 noiembrie, 15 decembrie
  • Timișoara: 27 septembrie, 17 octombrie, 14 noiembrie
  • Craiova: 26 septembrie, 25 octombrie, 22 noiembrie
  • Iași: 6 octombrie, 16 octombrie, 8 noiembrie

Locurile sunt limitate la 10 persoane/curs.

 

Completeaza acum formularul de inscriere aici:

 
Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

 

Ce au zis cursantii despre cursul Be Smart:Am descoperit vocatia mea - mi-am dat seama ce vreau sa fac, si am invatat cum sa fac pentru a ajunge la scopul meu.Cand am auzit de Be Smart, m-am gandit ca e doar un curs pe care “trebuie” sa il fac pentru a reusi sa imi aleg o facultate pe masura, un curs care nu credeam ca m-ar ajuta in mod special, dar cand am ajuns acolo am gasit o atmosfera deschisa, unde chiar am simtit ca pot sa descopar intradevar ce vreau eu sa fac. Cursul a fost  intensiv, dar mi-am dat seama si de ce au ales sa il faca astfel. Am stat acolo ore in sir cu trainerii si am acoperit tot felul de subiecte, in mod cursiv. Daca le-am fi dezbatut pe o perioada mai lunga, nu cred ca si-ar fi atins scopul de a “ilumina drumul cel mai bun. 

Daniel Vaida - cursant Be Smart

 

 

Cursul m-a ajutat sa ma orientez mai bine pentru alegerea domeniului in care vreau sa studiez si m-a facut sa realizez cate oportunitati de studiu exista in Europa. Pe parcursul cursului am ajuns sa schimb opinii cu ceilalti participanti care m-au ajutat sa vad si punctul de vedere al altor persoane cu privire la alegerea facultatilor. Am reusit sa aflu informatii folositoare pe care nu cred ca le-as fi putut afla de una singura. 
A fost o experienta benefica care m-a ajutat sa-mi dau seama ce vreau sa fac in viitor. 

Diana Gyorodi - cursanta Be Smart

 

 

8 iul. 2015 admin 6315 views
Citeste si