BeSmart - how to become a professional student

8 iul. 2015 admin 7562 views
BeSmart - how to become a professional student

De la „De ce ai ales universitatea noastra?”, „Unde te vezi peste 10 ani?”, „Care sunt trei calitati si defecte ale tale?” interviurile nu au suferit multe schimbari in ceea ce priveste continutul, dar importanta acestora a devenit remarcabila atat in mediul profesional, cat si in procesul de selectie a universitatilor. Pe langa asta, experienta unui interviu presupune astazi o evaluare 360° a candidatului. Noi nu iti asiguram succesul, dar iti livram know-how-ul necesar pentru ca interviul sa nu se termine cu un „Multumim, te sunam noi”. Adaugam la aceasta experienta si cateva trucuri pentru a redacta cel mai competitiv CV.

 

Be Smart cuprinde urmatoarele teme:

 

  • Cum construiesc un CV competitiv
  • Pregatire pentru interviu

 

Bonus:

 

Pitch

Ce ai spune despre tine daca ai avea la dispozitie 60 de secunde pentru a impresiona pe cineva? Un astfel de exercitiu este parcticat atat de catre universitati din intreaga lume in procesul de selectie a candidatilor, dar si de anumiti angajatori in momentul interviurilor. Este un discurs concis, creativ si foarte bine structurat. Nu exista o formula magica pentru pitch-ul perfect, dar exista numeroase tehnici prin care poti sa trezesti interesul si sa captezi atentia.

Simulare de interviu one-to-one

Ai ocazia sa ne convingi intr-un interviu individual ca esti candidatul potrivit pentru a obtine job-ul mult visat sau oferta de tip successful a universitatii. Simularea de interviu, dar si feedback-ul trainerilor te vor ajuta sa intelegi care sunt punctele tale forte, dar si ce mai trebuie imbunatatit pentru a castiga increderea necesara de care ai nevoie intr-o astfel de situatie.

Feedback pentru CV

Ai parte de doua sesiuni de feedback personalizat pe CV-ul pe care il redactezi. Te ajutam sa-ti pui in valoare abilitatile si competentele in orice tip de CV alegi sa construiesti: Europass, tabelar sau creativ.

 

Unde, cand?


Cursul are o durata de 4 ore, de la 14:00 la 18:00, si se tine in biroul IntegralEdu, conform programului de mai jos

Cost curs - 340 RON

Bucuresti: 17 decembrie

Numarul minim de participanti: 4 persoane/curs.

 

Completeaza acum formularul de inscriere aici:

 
Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

 

Ce au zis cursantii despre cursul Be Smart:Am descoperit vocatia mea - mi-am dat seama ce vreau sa fac, si am invatat cum sa fac pentru a ajunge la scopul meu.Cand am auzit de Be Smart, m-am gandit ca e doar un curs pe care “trebuie” sa il fac pentru a reusi sa imi aleg o facultate pe masura, un curs care nu credeam ca m-ar ajuta in mod special, dar cand am ajuns acolo am gasit o atmosfera deschisa, unde chiar am simtit ca pot sa descopar intradevar ce vreau eu sa fac. Cursul a fost  intensiv, dar mi-am dat seama si de ce au ales sa il faca astfel. Am stat acolo ore in sir cu trainerii si am acoperit tot felul de subiecte, in mod cursiv. Daca le-am fi dezbatut pe o perioada mai lunga, nu cred ca si-ar fi atins scopul de a “ilumina drumul cel mai bun. 

Daniel Vaida - cursant Be Smart

 

 

Cursul m-a ajutat sa ma orientez mai bine pentru alegerea domeniului in care vreau sa studiez si m-a facut sa realizez cate oportunitati de studiu exista in Europa. Pe parcursul cursului am ajuns sa schimb opinii cu ceilalti participanti care m-au ajutat sa vad si punctul de vedere al altor persoane cu privire la alegerea facultatilor. Am reusit sa aflu informatii folositoare pe care nu cred ca le-as fi putut afla de una singura. 
A fost o experienta benefica care m-a ajutat sa-mi dau seama ce vreau sa fac in viitor. 

Diana Gyorodi - cursanta Be Smart

 

 

8 iul. 2015 admin 7562 views
Citeste si