BeSmart - how to become a professional student

8 iul. 2015 admin 8930 views
BeSmart - how to become a professional student

De la „De ce ai ales universitatea noastra?”, „Unde te vezi peste 10 ani?”, „Care sunt trei calitati si defecte ale tale?” interviurile nu au suferit multe schimbari in ceea ce priveste continutul, dar importanta acestora a devenit remarcabila atat in mediul profesional, cat si in procesul de selectie a universitatilor. Pe langa asta, experienta unui interviu presupune astazi o evaluare 360° a candidatului. Noi nu iti asiguram succesul, dar iti livram know-how-ul necesar pentru ca interviul sa nu se termine cu un „Multumim, te sunam noi”. Adaugam la aceasta experienta si cateva trucuri pentru a redacta cel mai competitiv CV.

 

Be Smart cuprinde urmatoarele teme:

 

  • Cum construiesc un CV competitiv
  • Pregatire pentru interviu

 

Bonus:

 

Pitch

Ce ai spune despre tine daca ai avea la dispozitie 60 de secunde pentru a impresiona pe cineva? Un astfel de exercitiu este parcticat atat de catre universitati din intreaga lume in procesul de selectie a candidatilor, dar si de anumiti angajatori in momentul interviurilor. Este un discurs concis, creativ si foarte bine structurat. Nu exista o formula magica pentru pitch-ul perfect, dar exista numeroase tehnici prin care poti sa trezesti interesul si sa captezi atentia.

Simulare de interviu one-to-one

Ai ocazia sa ne convingi intr-un interviu individual ca esti candidatul potrivit pentru a obtine job-ul mult visat sau oferta de tip successful a universitatii. Simularea de interviu, dar si feedback-ul trainerilor te vor ajuta sa intelegi care sunt punctele tale forte, dar si ce mai trebuie imbunatatit pentru a castiga increderea necesara de care ai nevoie intr-o astfel de situatie.

Feedback pentru CV

Ai parte de doua sesiuni de feedback personalizat pe CV-ul pe care il redactezi. Te ajutam sa-ti pui in valoare abilitatile si competentele in orice tip de CV alegi sa construiesti: Europass, tabelar sau creativ.

 

Unde, cand?


Cursul are o durata de 4 ore, de la 15:00 la 19:00, si se tine in biroul IntegralEdu, conform programului de mai jos

Cost curs - 340 RON

Bucuresti: 25 martie

Numarul minim de participanti: 4 persoane/curs.

 

Completeaza acum formularul de inscriere aici:

 
Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

8 iul. 2015 admin 8930 views
Citeste si