Atelierele ITC

20 feb. 2019 admin 768 views
Atelierele ITC
Ce sunt Atelierele ITC?


Completam conceptul de educatie 360° cu ajutorul atelierelor creative de dezvoltare personala si orientare profesionala. Atelierele ITC imbina educatia formala cu metodele si resursele alternative de invatare intr-o serie de ateliere si... ALTeliere. Workshop-urile sunt construite in jurul conceptului de game-based learning pentru ca joaca, credem noi, este cel mai bun profesor, indiferent de varsta.
 

Cine suntem?


In spatele atelierelor se afla o echipa tanara de traineri si mentori IntegralEdu Training Centre ce crede ca educatia continua si dupa ultima ora de la liceu. Cu o experienta academica variata, familiarizati cu voluntariatul si cu sustinerea unor workshop-uri inovative si creative, ne preocupa sa stim ce mai invatam, dupa ce am terminat de invatat pentru scoala.
 

Cui ne adresam?


Elevilor de liceu (clasele IX-XI) care doresc sa isi valorifice potentialul si sa isi investeasca timpul in dezvoltarea lor personala, academica si, de ce nu, profesionala. Proiectul isi propune sa aduca impreuna tineri motivati sa isi descopere pasiunile si care doresc sa isi construiasca, alaturi de trainerii IntegralEdu Training Centre, planul prin care sa isi atinga obiectivele, dezvoltand abilitatile si competentele necesare pentru asta.
 

“Proiectul tau aici”


Pe langa toate atelierele de abilitati, know-how-ul livrat de trainerii nostri, munca in echipa alaturi de alti tineri motivati si orele de mentorat care te vor ajuta sa iti creezi propriul traseu de dezvoltare personala, vei ajunge sa constuiesti proiectul care sa aduca o schimbare la tine sau la cei din jur: fie ca vrei sa lansezi o noua revista, o aplicatie care sa te ajute sa inveti mai repede si usor, sa opresti incalzirea globala sau pur si simplu sa dezvolti o noua idee de afaceri, incercam sa te punem in legatura cu profesionisti din domeniu, studenti si oameni faini care te pot ajuta cu idei si sfaturi care sa iti aduca proiectul la lumina.
 

De ce Atelierele ITC?

 

  1. Pe langa orele de atelier, te vei bucura de timpul si toata atentia trainerilor IntegralEdu Training Centre, care te vor ajuta sa iti indeplinesti mai usor obiectivele personale propuse in ore suplimentare de mentorat.
  2. atelierele pot veni in completarea testelor de orientare profesionala oferite de Cambridge Occupational Analysts si IntegralEdu, astfel ca te ajuta sa iei mai usor o decizie cu privire la alegerea academica si profesionala.
  3. Daca nu ai auzit inca de Ghost City sau DETECTivist, o sa tot ai ocazia in timpul atelierelor, pentru care am dezvoltat jocuri originale si task-uri care sa te tina activ pana la urmatoarea sesiune.
  4. Abordarea din cadrul atelierelor este una ce urmareste doua coordonate: skills-oriented education si game-based learning, pentru o atmosfera cat mai dinamica si plina de distractie.
  5. Echipa IntegralEdu Training Centre este formata din traineri tineri, cu pregatire academica si profesionala diversa, ce acopera nevoile de dezvoltare ale participantilor.
  6. Vei avea ocazia sa intri in contact direct cu studenti si tineri profesionisti din domenii variate, invitati speciali in cadrul serilor deschise.
     
Atelier vs. ALTelier


Invata si aplica sau aplica si invata? Atelier sau ALTelier? Nu trebuie sa alegi, pentru ca cele doua concepte de workshop-uri se completeaza excelent: ce inveti trebuie sa pui in practica si din ceea ce ai invatat nu e rau sa stii cum sa extragi punctele esentiale, intr-un proces de dezvoltare continua. Indiferent de abordare, de ce inveti intr-un atelier si de ce exersezi intr-un ALTelier, propunerea noastra este ca de la fiecare dintre cele 12 workshop-uri sa pleci cu o idee. O idee care mai tarziu va deveni abilitate, competenta sau o idee si mai frumoasa.

Ateliere ALTeliere
Problem-based learning Social awareness
Budget Leadership
Creative Writing EQ
Project Management Public Speaking
Branding Teamwork 
Negotiation Debate

 

Va multumim tuturor pentru formularele trimite. Perioada de inscriere a luat sfarsit!


Prima etapa de selectie (4 martie – 20 martie)
Transmiterea formularului de aplicatie. Candidatii pot transmite formularele de aplicatie atat online, cat si fizic, direct la sediul IntegralEdu din Bucuresti. 
A doua etapa de selectie (21 – 27 martie)
Interviurile individuale. Fiecare candidat care a trecut de prima etapa de selectie va fi programat la un interviu individual de 15 minute alaturi de trainerii IntegralEdu Training Centre.
Aflarea rezultatelor finale (dupa data de 28 martie)
Candidatii sunt informati cu privire la rezultatele finale ale selectiei si primesc calendarul Atelierelor ITC

Inscrierile se fac AICI sau la 0737 069 021 sau la mstoica@integraledu.ro.

Cursurile au loc la:

IntegralEdu Bucuresti (Bvd. General Gh. Magheru, nr. 41) 
IntegralEdu Constanta (Bd. Alexandru Lapusneanu, nr. 107, bl. LV40, sc. A)
 
Descarca flyerul de aici.

 

20 feb. 2019 admin 768 views