Andreea Ionescu

2 aug. 2017 admin 4516 views
Andreea Ionescu

Ma bucur in fiecare zi de oportunitatea de a lua parte la cladirea viitorului tinerilor care ne trec pragul. Activitatea mea in cadrul firmei IntegralEdu imi da ocazii nenumarate sa pun in practica ceea ce mi-am dorit sa fac inca de cand eram adolescenta: sa lucrez cu oamenii. Dar nu oricum. Ma simt multumita atunci cand pot ghida adolescentii, tinerii, parintii care vin la noi pentru ca isi doresc lucruri marete cu privire la viata lor. 
Rolul meu este sa iau parte alaturi de ei, umar langa umar, pe drumul ce le sta in fata cu necunoscute, intrebari, temeri, curiozitati. Imi iau responsabilitatea de a le intelege dorintele, de a trasa impreuna pasii ce trebuie parcursi pana la destinatie, de a ii ajuta sa isi acceseze resursele in timpul acestei calatorii pentru ca la sfarsit sa fie constienti ca acest vis s-a indeplinit datorita lor. 
Implicare mea are loc din momentul cand oamenii ne trec pragul pana cand ajungem sa mentinem relatia in timp deoarece au observat ca empatizez puternic la dorintele si planurilor lor si fac tot ce imi sta imputere ca impreuna sa reusim la indeplinirea lor.

Andreea este consultant educational in cadrul biroului IntegralEdu din Constanta. O puteti contacta la adresa de email aionescu@integraledu.ro
2 aug. 2017 admin 4516 views