Andreea Dumitrescu

Andreea Dumitrescu

Cand vine vorba despre educatie, am fost mereu atrasa catre acest domeniu si toate laturile sale. Fiind un om curios, mi-a placut mereu sa cunosc, sa adun noi informatii, iar la final sa impartasesc din ce am cules. 
Am trecut si eu prin intrebari precum “Unde as putea studia?”, “Ce domeniu mi s-ar potrivi?”, “De ce am nevoie ca sa studiez in strainatate?” Astfel incat, m-am informat de-a lungul timpului, am cercetat si am analizat sectoarele de interes pentru mine, iar in cele din urma am gasit si raspunsurile pe care le cautam. 
Este un proces ce necesita timp si cateodata este bine sa ai pe cineva care sa te indrume si sa iti prezinte situatia cat mai clar. In ceea ce ma priveste, mi-ar fi priit un astfel de ajutor in acele momente.
De aceea, din dorinta de cunoastere, dar si pentru a da un sfat si pentru a ajuta mai departe in procesul de admitere la universitate, am devenit consultant educational IntegralEdu. Imi doresc sa intalnesc oameni curiosi si nerabdatori de a-si incepe drumul educational in strainatate. 

 Andreea este consultant educational în cadrul biroului IntegralEdu din Bucuresti. O puteti contacta la adresa de e-mail ADumitrescu@integraledu.ro sau la numarul de telefon: 0737.069.003