Admitere pe loc la universitatile din strainatate

Admitere pe loc la universitatile din strainatate

In perioada iulie-august 2020, noi, echipa IntegralEdu, organizam sesiuni de admitere pe loc la universitatile din UK care isi doresc in continuare sa intampine studentii romani, atat in cadrul programelor de bachelor, cat si de masterat.

 

 

Iata cateva motive pentru care sa incepi studiul in UK in 2020

 

  • Universitatile din UK ofera burse substantiale studentilor europeni pentru a-si putea continua studiile in cadrul universitatii dorite.
     
  • Doar pentru acest an unversitar vei mai putea beneficia de acordarea imprumuturilor studentesti in ceea ce priveste taxa de scolarizare in UK. Imprumutul vizeaza atat programele de licenta, prin acoperirea taxei de scolarizare anuala (9000-9250 lire sterline/an) dar si programele de masterat unde viitorii studenti pot imprumuta pana la 10.906 lire sterline/program.
     
  • Daca incepi studiul in 2020 nu ai nevoie de viza!

 

La ce universitati poti aplica? 

 

 

Ce presupune procesul de inscriere?

 

 

Inscrie-te completand formularul aferent universitatii dorite

Pregateste de acasa diploma de Bacalaureat, fisa matricola si certificatul de limba engleza*

 


 
Prezinta-te la interviul ONLINE cu reprezentantii universitatii si afla rezultatul pe loc

 

 

*In cazul in care este deja disponibil

Despre UNIVERSITATI

 

 

  University of Hull este o universitate cu ascensiune continua, ce investeste  in permanenta in facilitati si resurse, astfel ca studentii sa-si indeplineasca toate telurile cu privire la viitorul lor. Universitatea acorda o mare importanta atat mediului profesional, cat si cercetarii. In ceea ce priveste cercetarea, aceasta are rezultate remarcabile mai ales in domenii precum: justitie sociala, tehnologie de mediu, istorie maritima, asistenta medicala, programe de vizualizare 3D, nanotehnologie dar si pentru tehnologhia cu cristale lichide – pentru care Departamentul de Chimie a primit Queen’s Award for Technological Achievement. The National Student Survey (SSN) situeaza in mod constant universitatea in top zece universitati moderne din Marea Britanie.

 

BURSE OFERITE DE UNIVERSITATE 

Attainment Scholarship Un premiu nerambursabil in valoare de 1.200 de lire sterline pentru studentii care obtin o medie minima de 7,5 in diploma de bacalaureat.

Merit Scholarship Un premiu nerambursabil in valoare de 2.000 de lire sterline pentru studentii care obtin o medie minima de 8,5 in diploma de bacalaureat.

DEADLINE INSCRIERE

2 august 2020                                                                                                 

INTERVIU

3 august 2020

 


 

 

University of Suffolk este o institutie moderna si unica ce ofera atat programe full time, cat si part time in cadrul celor sapte departamente: Arts and Humanities; Children, Young People and Education; Health Studies; Nursing Studies; Psychology, Sociology and Social Work; Science and Technology and Health; Suffolk Business School. Universitatea ofera o experienta academica personalizata, pastrand ce e mai bun din universitatea britanica traditionala, insa potrivita secolului al 21-lea si pietei de munca actuala.

BURSE OFERITE DE UNIVERSITATE 

EU scholarship Universitatea ofera o bursa in valoare de 1500 de lire sterline celor care aplica pentru un program de licenta ce va fi acordata pe timpul anului I si II de studiu. Despre aceasta puteti citi toate detaliile aici.

EU Travel bursary O bursa in valoare de 200 de lire sterline va fi oferita studentilor din Uniunea Europeana pentru a acoperi costurile de calatorie catre Marea Britanie. De asemenea, aceeasi suma va fi oferita pentru a acoperi o calatorie catre casa in apropierea Craciunului. Aici puteti afla conditiile de eligibilitate. 

DEADLINE INSCRIERE  

4 august 2020                                                                                         

INTERVIU

5-7 august 2020

 


 

Middlesex University are peste 130 de ani de excelenta academica si este alegerea ideala pentru cei ce isi doresc sa studieze in cadrul uneia dintre cele mai globalizate universitati din UK, cu studenti din peste 140 de tari. Important de mentionat este un procentaj de 91% care reprezinta ponderea de absolventi ce reusesc sa se angajeze in termen de 6 luni de la absolvire (Sursa: Destination of Leavers of Higher Education Survey, 2018)

De altfel, Middlesex University face parte dintr-o multitudine de clasamente la nivel international: cea de-a 70-a cea mai buna universitate din Marea Britanie  (the Guardian University league table, 2018), a 15-a cea mai mare universitate internationala din lume (Times Higher Education World University Rankings, 2017), locul intai pentru cea mai moderna universitate din Londra (The Sunday Times si Good University Guide 2017)

BURSE OFERITE DE UNIVERSITATE 

European Academic Awards – reducere de 1.000 – 5.000 de lire sterline pentru taxa de scolarizare din primul an pentru elevii si studentii ce au obtinut in Diploma de Bacalaureat sau Diploma de Licenta o medie de cel putin 8.5 

 

DEADLINE INSCRIERE  

6 august 2020                                                                                         

INTERVIU

7 august 2020

 

 

Citeste si