Abilitati vitale pentru joburile viitorului - Workshop dezvoltare personala

Abilitati vitale pentru joburile viitorului - Workshop dezvoltare personala

Locurile de munca ale secolului 21 solicita mai mult decat deprinderi tehnice sau o diploma de absolvire pentru a avea succes in cariera
 

Cursurile de dezvoltare personala si intreaga nisa de activitate sunt din ce in ce mai utilizate de catre tineri pentru a isi descoperi si dezvolta abilitatile pe care pe le cauta angajatorii si universitatile de top, cat si pentru a isi dezvolta latura emotionala si perceptuala, invatand despre ceilalti oameni, despre cum sa se adapteze la acestia pentru a avea relatii sanatoase, atat pe plan personal, cat si profesional.
 

De-a lungul anilor am reusit sa crestem nivelul de adaptabilitate al tinerilor la noile cerinte aparute in diverse domenii pe piata muncii, prin crearea unui workshop menit sa ajute participantii sa isi constientizeze abilitatile vitale pentru cladirea unei cariere de succes. 
Prin participarea la Workshopuri de dezvoltare personala vei incepe sa remarci un pattern al obiectivelor tale, sa descoperi ramuri noi pe care sa le exploatezi si este mai probabil sa iti poti descoperi si justifica argumentat unele abilitati. 
 


 Abilitati vitale pentru joburile viitorului Workshop


Ce ne rezerva piata muncii si cum vor arata meseriile viitorului? Vom afla impreuna, intr-un workshop dedicat celor care vor sa afle care sunt abilitatile esentiale si cum ne putem pregati pentru o lume digitalizata, automatatizata si complet diferita de fata de cum o stim astazi. 
Care sunt domeniile in care se angajeaza / se va angaja si unde exista lipsa de specialisti? Care sunt studiile necesare pentru aceste domenii? Care sunt competentele necesare pentru ele?

 

Data27 Iulie, 7 August 
  Ora: 16:00
  HostElena Ostache
  Cost: 150 lei
Cum se va desfasura: ONLINE *Daca mai ai 10 prieteni ce isi doresc sa afle care sunt Abilitatile vitale pentru joburile viitorului, organizam acest workshop gratuit pentru voi! We rise by lifting others!

Citeste si