A World of Hospitality by Swiss Education Group

2 nov. 2017 admin 13541 views
A World of Hospitality by Swiss Education Group

 

Afla cum poti sa studiezi Tourism & Hospitality Management sau International Business in Elvetia!

 

Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu international, ai abilitati de lider sau doresti sa le dezvolti? Vrei sa faci parte dintr-un mediu flexibil, in care se pune accentul pe lucrul in echipa, comunicare si inovatie? In acest caz industria ospitalitatii este potrivita pentru tine. 
Swiss Education Group impreuna cu IntegralEdu organizeaza seminarii de informare adresate tuturor celor interesati de International Hospitality, Hotel Management, Event Management sau Arta Culinara in Constanta si Bucuresti.

Programul complet al prezentarilor Swiss Education Group:

Constanta, 2 noiembrie - Hotel Oxford, 18:30
Bucuresti, 3 noiembrie - Novotel Hotel, 15:00
 

Participarea este GRATUITA si se face pe baza de inregistrare in prealabil la alexandru@integraledu.ro sau online, completand formularul de mai jos.

 

In cadrul evenimentelor, participantii vor putea vedea o prezentare mai detaliată a universitatilor membre SEG si a programelor de studiu pe care acestea le ofera, vor vedea cum se face o campanie de marketing pentru promovarea unui business hotelier, conform modelului elvetian studiat in timpul programelor universitare acolo, care sunt posibilitatile de cariera si dezvoltare dupa absolvire.

Evenimentele vor fi sustinute de catre Regional Manager-ul Swiss Education Group, Tarek Kouatly, alaturi de consultantii IntegralEdu, reprezentanti oficiali ai grupului SEG in Romania.

Vor fi reprezentate cinci institutii de elita din Elvetia: César Ritz CollegesCulinary Arts Academy SwitzerlandHotel Institute MontreuxIHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School.

 

De ce sa participi:

Vei afla cum sa faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tau in managementul ospitalitatii, vei gasi mijloace noi de a-ti evidentia calitatile si a-ti pune in valoare potentialul, vei gasi inspiratia de care ai nevoie la inceput de drum. Specialistii in educatie in strainatate IntegralEdu vor fi alaturi de tine pentru a-ti oferi consultanta necesara pentru fiecare pas catre o cariera de success in hospitality management.


De ce sa alegi industria ospitalitatii:

Industria ospitalitatii are cea mai rapida crestere din lume (turismul international este de asteptat sa creasca cu o medie de 4,1% pana in 2020, adica un total de 1,6 miliarde de turisti), iar o astfel de dezvoltare inseamna ca nevoia de locuri de munca va creste exponential. Cu peste 89% dintre absolventi detinand pozitii de management in mai putin de 5 ani de la absolvire, universitatile care fac parte din SEG, prin abordarea practica si pregatirea academica riguroasa, iti ofera avansul de care ai nevoie pentru a transforma job-ul tau intr-o cariera de succes la nivel international.

In prezent, sunt aproximativ 112 000 000 angajati in domeniul ospitalitatii, cifra in continua crestere, iar SEG este cea mai buna rampa de lansare in domeniu, cu parteneriatele sale internationale de prestigiu: Accor Hotels, Four Seasons, Marriott, Hilton, Emirates, Armani si multi altii.


Vino sa afli totul despre Swiss Education Group, unde peste 96% dintre absolventi lucreaza in industria ospitalitatii de lux, in intreaga lume

Fiind un stat aflat la intersectia unora dintre cele mai dezvoltate tari din punct de vedere turistic din Europa, profesionistii in hospitality pregatiti la universitatile elvetiene sunt cautati de cele mai mari lanturi hoteliere din lume. Anual, aici invata aproximativ 6500 de studenti, care pe durata studiilor fac si practica la companiile partenere ale universitatilor, printre care se numara: Four Seasons, UBS, Ritz Paris, Kerzner sau HUBLOT. Conform datelor furnizate de SEG, peste 95 % dintre absolventi lucreaza dupa absolvire in industria hoteliera de lux, din intreaga lume. Aproape 90% dintre ei ocupa functii de management ori au propria afacere in domeniu, inca din primii 5 ani de la terminarea studiilor.

Despre SEG:

Inca din 1982, SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges, parte a SEG, sunt doua universitati specializate in managementul turismului hotelier. Cea din urma isi are centrele universitare in regiunea localitatilor Brig si Le Bouveret, situate in apropierea granitei cu Italia si, repectiv, cu Franta. Hotel Institute Montreux include in programul sau de studii experienta elvetiană in managementul hotelier alaturi de cea acumulata in spatiul american.

In cadrul Culinary Arts Academy Switzerland sunt pregatiti marii bucatari din restaurantele de lux din întreaga lume, iar IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel este specializata in domeniul designului hotelier. Aici studentii invata ce inseamna managementul hotelier din perspectiva amenajarilor interioare, tehnologiei si gestionarii brandurilor din zona de lux.

Swiss Education Group are parteneriate cu cele mai mari lanturi hoteliere din intreaga lume, unde studentii sai isi fac stagiile de practica din cadrul studiilor. Totodata, universitatile sprijina dezvoltarea permanenta la nivel mondial a acestor domenii, iar tinerii care doresc sa studieze la una dintre universitatile grupului, iar parintii lor administreaza sau detin cel putin o unitate hoteliera, pot beneficia de 20% reducere din toata taxa de scolarizare. De asemenea, o reducere de 10% din taxa se aplica si tinerilor ai caror parinti administreaza sau detin o afacere in domeniul ospitalitatii (restaurante, agentii de turism, hoteluri mici, casinouri, etc.). 

Pentru mai multe informatii, discutati cu un consultant IntegralEdu.


Formular de inregistrare:

Nume

Prenume

E-mail

Telefon

Varsta

Oras

Clasa/Anul de studiu

Numele scolli sau a universitatii

Pentru ce eveniment te inregistrezi?

Prin completarea acestui formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie procesate de catre IntegralEdu si partenerii acestuia in scopul de informare cu privire la educatia in strainatate.

Trimite

2 nov. 2017 admin 13541 views