Concurs marca Swiss Education Group

Concurs marca Swiss Education Group

 

Afla cum poti sa castigi o excursie gratuita in Elvetia la una din scolile de top la nivel mondial!

 

Iti doresti sa lucrezi intr-un mediu international, in industria hoteliera? Ai abilitati de lider/manager sau doresti sa le dezvolti? Vrei sa faci parte dintr-un mediu flexibil, multicultural in care se pune accentul pe lucrul in echipa, comunicare si inovatie? In acest caz, industria ospitalitatii este domeniul potrivit pentru tine!
Swiss Education Group impreuna cu IntegralEdu organizeaza un eveniment online adresat persoanelor interesate de:

Hospitality Business Management

Hospitality and Tourism Entrepreneurship

Business Administration

Wine Business Management

Culinary Arts

Diploma in Vegetarian Culinary Arts

Swiss Grand Diploma in Culinary Arts

International Business in Hospitality Management

International Hotel Operations Management

International Hotel & Events Management

Hotel, Resort & Wellness Management

 

 

Programul complet al evenimentului marca Swiss Education Group:

 

10 Februarie 2021 (15:00-16:00) – Master class-ul Swiss Education Group –speaker Max Behesht, Academic Dean at César Ritz Colleages and Culinary Arts Academy Switzerland in Lucerne

19 Februarie 2021 – Data limita pentru trimiterea proiectelor pe adresa: lzapucioiu@integraledu.ro

23 Februarie 2021 – Anuntarea celor 5 semifinalisti

Multumim tuturor pentru proiectele trimise! Sunteti minunati!wink

Intrucat ne-a fost greu sa alegem doar 5 proiecte, am decis ca largim lista semifinalistilor! Iata care cei 10 finalisti:

Alexia Bulacu

Alexia Vasile

Andrei Cotun

Carina Bratu

Cristian Andrei Noja

David Mihai

Loredana Oprea

Luca Dragu

Petra Corches

Serena Stoica

                                                                                                                                                                 Felicitari! Si succes in etapa urmatoare!


24 Februarie 2021– Prezentarea proiectelor si anuntarea castigatorilor

enlightened

Premii:

Locul 1: Excursie de 2 nopti in Elvetia si vizitarea uneia dintre Universitatile SEG.

*Biletul de avion (valabil 12 luni) va fi acoperit doar pentru castigatorul concursului. Pot veni ca insotitori maximum 2 membri din familie.

Locurile 2 si 3: Vouchere Carturesti

Termeni si conditii participare:

Varsta minima:14 ani
Pentru mai multe detalii click aici.

Participantii pot alege sa faca unul din urmatoarele tipuri de proiecte in limba engleza:

Sugestii:

Eseu de aproximativ 500 de cuvinte

Videoclip de cel mult 2 minute

Prezentare PowerPoint etc.

Topic: Survival lessons from the world of travel and tourism, why the hospitality industry will always grow in the long term?

CHALLENGES:

 

1. You are young entrepreneur with a brand new small boutique hotel in Romania. What would you do to make your hotel competitive, how would you bring new business to overcome a challenge like COVID-19?

2. What is your motivation and passion in life, if you have unlimited amount of money what business would you start?

3. Who inspires you? Share the story of someone that inspires you or share a story of exceptional customer service

Creativity

 Originality

Thinking outside of the box

Good luck! 

smiley

                                                                         

Participarea este GRATUITA si se face pe baza de inregistrare, completand formularul de mai sus.

 

De ce sa participi?

Pe parcursul evenimentului, participantii vor intra in atmosfera universitatilor membre SEG si a programelor de studiu pe care acestea le ofera si, totodata vor afla ce trebuie sa faca pentru a castiga o excursie de 2 nopti gratuita in Elvetia, la una dintre aceste universitati.

Vor fi reprezentate cinci institutii de elita din Elvetia: César Ritz CollegesCulinary Arts Academy SwitzerlandHotel Institute MontreuxIHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School.

Vei afla cum sa faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tau in managementul ospitalitatii, vei gasi mijloace noi de a-ti evidentia calitatile si a-ti pune in valoare potentialul, vei gasi inspiratia de care ai nevoie la inceput de drum. Specialistii in educatie in strainatate IntegralEdu vor fi alaturi de tine pentru a-ti oferi consultanta necesara pentru fiecare pas catre o cariera de success in unul din aceste domenii.


De ce Swiss Education?

Sistemul de invatamant din Elvetia este unul dintre cele mai prestigioase si exclusiviste din lume. Siguranta si calitatea vietii, diversitatea culturala si lingvistica precum si pozitia centrala pe care o detine in cadrul continentului European, fac din Elvetia una dintre cele mai atractive destinatii pentru cei interesati sa dezvolte o cariera in industria turistica si hoteliera internationala.

In prezent, sunt aproximativ 112 000 000 angajati in domeniul ospitalitatii, cifra in continua crestere, iar SEG este cea mai buna rampa de lansare in domeniu, cu parteneriatele sale internationale de prestigiu: Accor Hotels, Four Seasons, Marriott, Hilton, Emirates, Armani si multi altii.


Vino sa afli totul despre Swiss Education Group, unde peste 96% dintre absolventi lucreaza in industria ospitalitatii de lux, in intreaga lume

Fiind un stat aflat la intersectia unora dintre cele mai dezvoltate tari din punct de vedere turistic din Europa, profesionistii in hospitality pregatiti la universitatile elvetiene sunt cautati de cele mai mari lanturi hoteliere din lume. Anual, aici invata aproximativ 6500 de studenti, care pe durata studiilor fac si practica la companiile partenere ale universitatilor, printre care se numara: Four Seasons, UBS, Ritz Paris, Kerzner sau HUBLOT. Conform datelor furnizate de SEG, peste 95 % dintre absolventi lucreaza dupa absolvire in industria hoteliera de lux, din intreaga lume. Aproape 90% dintre ei ocupa functii de management ori au propria afacere in domeniu, inca din primii 5 ani de la terminarea studiilor.

Despre SEG:

Inca din 1982, SEG este lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges, parte a SEG, sunt doua universitati specializate in managementul turismului hotelier. Cea din urma isi are centrele universitare in regiunea localitatilor Brig si Le Bouveret, situate in apropierea granitei cu Italia si, repectiv, cu Franta. Hotel Institute Montreux include in programul sau de studii experienta elvetiană in managementul hotelier alaturi de cea acumulata in spatiul american.

In cadrul Culinary Arts Academy Switzerland sunt pregatiti marii bucatari din restaurantele de lux din întreaga lume, iar IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel este specializata in domeniul designului hotelier. Aici studentii invata ce inseamna managementul hotelier din perspectiva amenajarilor interioare, tehnologiei si gestionarii brandurilor din zona de lux. 

Pentru mai multe informatii, discutati cu un consultant IntegralEdu.

 

Urmareste-ne si pe:

 YouTube       Instagram      Facebook