7 beneficii ale unui program de master in strainatate

2 apr. 2018 admin 4508 views
7 beneficii ale unui program de master in strainatate

Master in strainatate? Timisoara gazduieste un eveniment dedicat acestora.

Vino pe 13 aprilie, incepand cu ora 16:00, la evenimentul 7 beneficii ale unui program de master in strainatate, sa afli totul despre ce programe gasesti la universitatile din Europa si SUA si care sunt avantajele acestora, cum sa il alegi pe cel potrivit tie, unde si cum iti poti finanta studiile si despre cum sa-ti maximizezi sansele de admitere cu succes, acolo unde iti doresti.

Evenimentul va avea loc la biroul IntegralEdu din Timisoara (Str. Eugeniu de Savoya, nr. 13, et.1), iar participarea este gratuita.

Din programul de discutii al evenimentului:

  • Diferentiaza-te in multime! Exista multe recomandari pentru a avea o cariera de succes. Dar care sunt recomandarile potrivite tie si unde si cum sa iti dezvolti aceasta cariera? Dezbatem impreuna care sunt avantajele unui program de master la nivel international si ce vine odata cu el, la pachet.
  • Cum sa-ti cladesti o retea globala de parteneri, colegi si prieteni.
  • Ce job-uri gasesti la nivel international, ca proaspat absolvent
  • De ce sa explorezi si unde, cele mai moderne metode de invatare, predare si dezvoltare profesionala
  • Cum sa fii fluent intr-o limba straina, in domeniul in care vrei sa profesezi
  • Care sunt aspectele financiare pe care trebuie sa le iei in considerare, bursele disponibile si modalitatile de finantare la nivel international
  • Cum te poate ajuta un consultant educational in luarea celei mai bune decizii

Ai intrebari punctuale? Noteaza-le si vino cu ele sa le discutam pe 13 aprilie, incepand cu ora 16:00.

 

Participarea este gratuita, pe baza de inregistrare la Ana Maria Papp, Manager Dept. Universitati IntegralEdu,  anamaria@integraledu.ro , specificand numarul de persoane, varsta, universitatea/compania si informatiile de contact (telefon, email) sau la numarul de telefon 0733.069.004.

2 apr. 2018 admin 4508 views