10 motive pentru care sa studiezi in UK!

16 ian. 2019 admin 289 views
10 motive pentru care sa studiezi in UK!

Roxana Popescu - Studenta Falmouth University va sustine un webinar miercuri, 23 ianuarie 2019, la ora 16:00.

In cadrul webinarului, Roxana va prezenta 10 motive pentru care sa studiezi in Marea Britanie, cum este sa studiezi in Anglia si de ce ar putea fi cea mai buna alegere pe care o vei face vreodata, dar si despre propria ei experienta ca studenta la Falmouth University. In timpul sesiunii online, cei interesati ii vor putea adresa intrebari Roxanei.

Falmouth University este astazi una dintre cele mai specializate universitati de arta din lumea intreaga. Printre practicantii de renume care au sprijinit misiunea universitatii se numara Peter Lanyon, Bernard Leach si Dame Barbara Hepworth. De-a lungul ultimelor decenii, Falmouth este un lider în domeniul educatiei. Clasata pe locul al doilea in Marea Britanie si in lume in ceea ce priveste experienta cu studentii internationali, acesta ofera un mediu sigur, primitor si modern studentilor sai.

Programele universitatii sunt acreditate de Creative Skillset Media, care imbina pregatirea practica cu formarea teoretica, ceea ce asigura o mai buna pregatire a absolventilor si faciliteaza o cariera de succes. In fiecare an, absolventii universitatii isi gasesc un loc de munca la companii precum: M & C Saatchi Shanghai, Ogilvy & Mather în Mumbai, revista Time, Google, Nike,BBC, Nokia, Apple, Mulberry si multe altele.


Pentru a te inregistra pentru Webiner, te rugam sa accesezi urmatorul link: https://register.gotowebinar.com/register/5772169260493978115.

16 ian. 2019 admin 289 views