tiffin_pic1.jpg image.png

TIFFIN UNIVERSITY

Tara: Romania

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

4 ani

Inceput an: 14 Octombrie

Burse: Da

Campusuri:

Aeroporturi:

Bucuresti

Universitatea Tiffin din Bucuresti este prima si singura universitate din Romania care ofera programe de BBA si MBA/EMBA din SUA, acreditate si in SUA, si in Europa. 
Cu o traditie care dateaza din 1888, Universitatea Tiffin are o experienta de peste 20 ani in Romania prin programul sau de MBA, votat numarul 1 in topul realizat de prestigioasa publicatie Ziarul Financiar. 
Succesul in piata romaneasca este intarit de colaborarea, din 1999, cu Universitatea din Bucuresti, programul dezvoltat in cadrul acestei colaborari fiind recunoscut drept unul dintre cele mai performante din Romania.
 
Facultatea de Administrarea Afacerilor a Universitatii Tiffin (Tiffin BBA) ofera viitorilor studenti toate instrumentele necesare pentru a intra in joc, atat la nivel local cat si la nivel international.
Universitatea are o reputatie excelenta, programe academice valoroase, personal atent, cadre didactice competente si un mediu prietenos, in care studentii sunt intotdeauna pe primul loc. 
Tiffin University ofera o experinta educationala si personala tuturor studentilor motivati, care vor sa-si dezvolte abilitatile antreprenoriale si sa le aplice intr-un mediu ancorat in realitatea economica.
 
Obiectivul Universitatii Tiffin - de a face ca invatamantul superior sa fie mai practic, relevant pentru mintile tinere, un sistem care sa se concentreze asupra caracteristicilor corecte. 
 
In acest scop, la Facultatea de Administrare a Afacerilor Tiffin, studentiii vor urma un program care:
• este bazat pe utilizarea studiilor de caz dezvoltate la Harvard Business School (metoda learning by doing)
• incurajeaza o interactiune constructiva cu colegii, pentru dezvoltarea abilitatii de lucru in echipa 
• include stagii obligatorii de internship, remunerate, la companii de top din Romania, unde studentii au ocazia sa aplice eficient cunostintele in situatii din viata reala. 
• este orientat spre cresterea de competente, spre schimbarea modului de gandire a studentilor, a mentalitatatii lor in abordarea problemelor -> studentii sunt invatati cum sa gandeasca, nu ce sa gandeasca!
 
Profesorii din cadrul Tiffin University sunt in acelasi timp si practicieni, de unde si orientarea practica a cursurilor, fapt ce diferentiaza sitemul de invatamant Tiffin de celelalte universitati din Romania.
 
 
 
Cursurile se desfasoara in campusul facultatii gazduit de o frumoasa cladire interbelica, situata intr-una din zonele istorice centrale ale Bucurestiului, in imediata apropiere a multor puncte de 
interes pentru studenti sau turisti. 
 
La Tiffin University studentii au acces la numeroase facilitati si le sunt puse la dispozitie materiale de curs, cursuri electronice, acces la biblioteca virtuala a universitatii si multe altele.
Pe tot parcursul anilor de studiu, studentii beneficiaza de indrumarea academica, dar si personala a unui mentor dedicat, care le va oferi suportul necesar, indiferent ca este vorba despre natura cursurilor, proiectele in care acestia sunt implicati, sau alegerea modalitatilor de cazare, a facilitatilor sportive si de petrecere a timpului liber. 
 
Universitatea Tiffin in cifre: 
• Universitatea Tiffin ocupa locul 1 in topul programelor de MBA/EMBA conform clasamentului realizat de Ziarul Financiar in anii 2016, 2013 si 2011;
• Universitatea Tiffin este acreditata de catre 3 institutii academice cu prestigiu din S.U.A., una din Europa si la nivel local de ARACIS;
• 63% dintre studentii si abolventii programelor oferite de Tiffin ocupa pozitii de top management, 17% ocupa pozitii de middle management, iar 20% dintre ei sunt antreprenori.
• 65% din absolventii Universitatii Tiffin au luat decizii cu un impact major asupra activitatii lor profesionale sau a companiei in care isi desfasoara activitatea. Dintre acestia, 30% au avansat in cariera, 40% si-au schimbat locul de munca, iar 30% din manageri au devenit antreprenori.
 
Programul Tiffin BBA are caracter intensiv si o structura modulara: este alcatuit din 20 de module ce se desfasoara pe parcursul a 4 ani. Fiecare modul dureaza 3 saptamani si inglobeaza 2 cursuri.
Programele de curs ale Universitatii Tiffin sunt autorizate de Departamentul de Invatamant Superior din Ohio, iar Scoala de Afaceri a Universitatii Tiffin este acreditata de Consiliul de Acreditare pentru Scoli si Programe de Afaceri (ACBSP). 
 
Universitatea Tiffin a dezvoltat parteneriate puternice cu o serie de companii si organizatii de top din Romania, parteneriate care sunt deosebit de avantajoase pentru studenti deoarece le ofera posibilitatea de realizare a internship-urilor si, apoi, reprezinta potentiali angajatori. 
 
Tiffin University isi propune sa isi pastreze si sa isi imbunatateasca standardul de calitate oferit in programele de licenta si educatie manageriala, cu convingerea ca, in acest fel, aduce un aport consistent in ceea ce priveste cresterea calitatii in zona de management a companiilor private si publice din Romania si din Europa. 

Programe de studiu vezi tot »

  • Facultate de Administrare a Afacerilor (BBA – Bachelor of Business Administration)
  • MBA / EMBA

  • Facultate de Administrare a Afacerilor (BBA – Bachelor of Business Administration)
  • MBA / EMBA
Studii de licenta: 
• Dovada absolvirii liceului si foaie matricola
• Diploma de Bacalaureat
• Copie a rezultatelor TOEFL, IELTS, iTEP, ACT sau SAT.
 
Master:
• Diploma de Bacalaureat – 1 copie legalizata
• Diploma de Licenta – 2 copii legalizate, 1 traducere legalizata in limba engleza
• Foaia matricola – 2 copii legalizate si 1 traducere legalizata in limba engleza
• Minim …. Ani experienta in activitatea ….

Inregistrarea pentru admiterea in program se face pe tot parcursul anului, in functie de disponibilitate.  

Taxe de scolarizare:

9000 euro, cu posibilitate de obtinere a unei burse de studiu.

 

Photo Gallery

tiffin_pic1.jpg tiffin_pic2.jpg tiffin_pic3.jpg

Video Gallery