Lancaster Univeristy_Aerial.jpg LU-logo-for-Skype.jpg

Lancaster University

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Bachelor: 3-4
Master: 1

Inceput an: octombrie

Burse: Da

Campusuri:

Bailrigg

Aeroporturi:

Manchester – 1 h 20 min

Universitatea britanica din Lancaster este cel mai mare institut de cercetare din Regatul Unit. Infiintata in 1964, universitatea este una dintre putinele universitati din Marea Britanie care au un sistem de colegii, dintre care opt sunt disponibile pentru programele de licenta si un colegiu pentru programele de master. Pozitionata in nord-vestul Angliei, si ocupand pozitii importante in clasementele intocmite de The Guardian (locul 11), The Complete University Guide (locul 12), universitatea pune la dispozitia studentilor si unul dintre cele mai mari centre de sport din Marea Britanie. Universitatea de asemenea a fost nominalizata doi la rand cu premiul “Green Flag” de catre guvernul britanic ca fiind cel mai “verde” campus din zona Angliei.

Universitatea a primit urmatoarele distinctii:

  • University of the Year - 2018 The Sunday Times Good University Guide 
  • Best University Halls - 2017 National Student Housing Survey
  • Gold - 2017 Teaching Excellence Framework (TEF)
  • Best Moving In Experience - 2015 National Student Housing Survey
  • Best Customer Service - 2015 National Student Housing Survey
  • International Accommodation Quality Mark - 2015 National Student Housing Survey

Universitatea este una cu cel mai sigur campus din Marea Britanie, fiind clasata in top 5 de catre Times Higher Student Experience Survey 2017.

Lancaster University ranked 6th in the Guardian University Guide 2018.

Universitatea se numara printre cele mai bune 1% universitati la nivel global si printre primele 10 in Marea Britanie. Timp de sase ani consecutivi a oferit cea mai buna cazare pentru studenti. Gradul de satisfactie intre acestia este de 91% conform 2015 National Student Survey. 

Lancaster University are o retea de Alumni de peste 130 000 de membri din 183 de tari. 97% dintre absolventi lucreaza sau merg mai departe la studiu in 6 luni de la absolvire. 

Peste 450 de milioane de lire sterline au fost investite in campus din 2002 pentru crearea mai multor unitati pentru studiu. Peste 12 000 de studienti traiesc in unul dintre cele mai sigure campusuri din Marea Britanie. 

Cazare

Taxe pentru 2018/2019:

80-200 £/saptamana

Programe de studiu vezi tot »

Programe universitare 
Accounting and Economics
Advertising and Marketing
Biological Science
Chemistry

Programe universitare 
Accounting and Economics
Advertising and Marketing
Biological Science
Chemistry
Communication Systems and Electronics
Computer Science
Dance/Film and Creative Writing
Economics
Economics and International Relations
Engineering
English Literature
Finance
History
Law
Management
Marketing and Design
Natural Science
Politics
Psychology


Programe de master
Accounting and Financial Management
Advanced Marketing Management
Biomedicine
MBA
Communication Systems
Computer Science
Creative Writing
Design Management
Economics
Engineering
English Language and Literary Studies
Financial Analysis
Human Resources and Consulting
International Business
International Relations
Law
Politics

Bachelor:
Diploma de Bacalaureat/fisa matricola clasele 9-11 in cazul in care nu ati finalizat inca studiile
TOEFL iBT 93 de puncte
IELTS 6.5 puncte
PTE 62, CAE C, CPE C

Master:
Diploma de Licenta/fisa matricola in cazul in care nu ati inca finalizat studiile
TOEFL iBT 93/100 de puncte
IELTS 6.5 – 7.0 puncte 
PTE 62/70, CPE C,

Taxe pentru 2018/2019:

Programe de licenta: 9000-9250 £/an
Programe de master: 7000-16000 £/an
MBA: variaza

Burse

Programe de licenta

Lancaster University Management School. Studentii care urmeaza cursurile scolii de management pot beneficia de o bursa in valoare de 1000 de lire sterline in primul an academic. Detaliile conditiilor de acordare vor fi prezentate in scrisoarea de acceptare conditionata.

Programe de master

Alumni Loyalty Scholarship. Lancaster University ofera o reducere a costurilor de program pentru toate programele de master. Aceasta se calculeaza in functie de rezultatele la examenul de licenta, dupa cum urmeaza: 20% din costurile de program pentru studentii care au terminat cu nota 10, iar pentru cei care au absolvit cu nota 8, reducerea este de 10%.

Pentru a putea obtine aceasta bursa, trebuie sa fi terminat studiile de licenta la Lancaster University (care pot fi facute sau nu in colaborare cu o universitate partenera: LU Ghana, Sunway University Malaysia, Goenka Institution India sau COMSATS Pakistan) sau sa fi studiat la aceasta universitate prin programul Study Abroad. Bursa poate fi accesata de catre orice student Alumni, indiferent de nationalitate sau anul absolvirii, si se acorda automat daca toate criteriile de eligibilitate sunt indeplinite.

Bursele universitatii. In functie de performantele academice si de fondurile universitatii, studentilor li se ofera anual oportunitatea de a beneficia de burse din partea facultatilor si departamentelor acestei universitati. Majoritatea burselor sunt destinate acoperirii costurilor de program, insa unele pot ajuta si la acoperirea unei parti din costurile de cazare.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu consultantul dumneavoastra IntegralEdu.

Photo Gallery

Lancaster Univeristy_Aerial.jpg _JIL7077.jpg Accommodation1.jpg Accommodation13.jpg Campus (2).jpg Campus Pic with Logo.jpg Campus Aerial View.jpg JKP-120327-8673.jpg Eco-Friendly - smaller.jpg JKP-130423-5476.jpg JKP-150506-8444.jpg Lancaster University_Canteen.jpg Lancaster University_Freshers Fair2.jpg Lancaster University_Learning-zone1.jpg Lancaster University_Sport4.jpg The Hub.jpg

Video Gallery