thumb_6673_default_large.jpeg Coventry University logo.png

Coventry University

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Bachelor: 3-4
Master: 1

Inceput an: septembrie

Burse: Da

Campusuri:

Coventry, Londra

Aeroporturi:

Londra

Coventry University se intinde pe o suprafata de 33 de acri. Biblioteca universitatii este o adevarata atractie, pentru constructia acesteia investindu-se peste 20 milioane de lire sterline. Universitatea are ca simbol pasarea Phoenix, care reprezinta renasterea orasului dupa distrugerea lui in cel de-al Doilea Razboi Mondial. Conventry University se mandreste cu o istorie de 160 de ani, in timpul careia Facultatea de Economie a avut o evolutie extrem de buna. Universitatea se numara printre institutiile de invatamant cu o evolutie progresiva si tocmai din acest motiv ocupa pozitia a doua in clasamentul Sunday Times University Guide 2012. In ultimii ani, universitatea a investit sume importante in refacerea si modernizarea propriei baze si, conform clasamentului facut de Guardian pentru 2012, aceasta se afla in topul primelor 10 universitati cu cea mai moderna baza din Marea Britanie. Acest lucru are o mare influenta asupra studentilor care invata aici, intrucat tocmai aprecierea lor a plasat-o atat de sus in ultimii ani.

Universitatea Coventry a dezvoltat parteneriate puternice cu o gama larga de companii si organizatii de sectorul privat. Aceste legaturi si parteneriate cu industria sunt deosebit de avantajoase pentru studenti deoarece ofera posibilitatea pentru destinatii de plasare de munca, stagii si cursuri Sandwich. Unele dintre cele mai importante companii cu care Coventry University lucreaza sunt Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Microsoft, IBM, HSBC, Barclays, Gucci, Interpol, Ritz hotel, Lufthansa si Airbus.

  • Coventry University este pe locul 15 din Marea Britanie in topul realizat de ziarul Guardian
  • 91% din absolventii Universitatii Coventry obtin un job cu norma intreaga sau merg mai departe la studiu in primele 6 luni de la absolvire
  • Coventry University ofera peste 280 de cursuri, predate de catre academicieni cu experienta valoroasa in industrie
  • Coventry University a fost votata \'Modern Universitatea of the year\"in 2014, 2015, 2016 si 2017 de ziarul Guardian University Guide
  • Coventry University a fost votata \"Universitatea a anului\" in 2015 la Times newspaper Higher Education Awards
  • Coventry University ocupa locul 1 impreuna cu Oxford University in ceea ce priceste calitatea predarii
  • Coventry University ocupa locul 1 pentru gradul de satisfactie al studentilor intr-un top realizat de National Student Survey (NSS)
  • Studentii Coventry University beneficiaza pot studia un modul Add + Vantage coroborat cu cursul lor ales, pentru a ii ajuta sa isi dezvolte competentele profesionale si cunostintele
  • Coventry University are peste 150 de societati studentesti, care raspund la cerintele studentilor si organizeaza activitati extracurriculare

De-a lungul urmatorilor 7 ani, Coventry University va investi 1 miliard de lire sterline pentru a dezvolta facilitatile sale si pentru a oferi studentilor sai o experienta academica de neegalat. De exemplu, constructia unui corp nou si modern pentru Health and Life Sciences va fi terminata in septembrie.

CEE - Cladirea pentru Inginerie Futurista, Electronica si Informatica adaposteste un Harrier Jump Jet, tunelul de vant Mercedes AMG Petronas, suita cuprinzatoare de fabricatie, largi retele de calculatoare.

FBL - Moderna claride pentru Finante, Business si Drept beneficiaza de cel mai mare spatiu de tranzactionare din Marea Britanie, care este conectat la serviciile financiare Bloomberg din Londra. Facultatea are, de asemenea, propria curte de justitie.

HLS - Marea cladire pentru Healt and Life Sciences ofera un salon care simuleaza o camera de spital, teatru de operare, ambulanta  si o gama larga de laboratoare, toate moderne. Exista, de asemenea, si celule de inchisoare realiste in subsol.

FAH - Cladirea creativa pentru Fine Arts and Humanities are un numar foarte mare de studiouri de arta, design si modelare. Facultatea se bucura, de asemenea, de un studio complet functional de televiziune, studio de radio si facilitati de dezvoltare de fotografie.

Hub - O parte valoroasa a experientei studentilor este posibilitatea de a socializa cu alti membri ai universitatii. Din acest motiv, Coventry University a investit £ 35m pentru a dezvolta un loc care ofera un mediu confortabil, inovator in cazul in care studentii se pot intalni si studia. Exista, de asemenea, o gama larga de servicii disponibile in cadrul Hub, care include spatii unice de studiu, o asociatie studenteasca, agentie de ocuparea fortei de munca, food court, cinema, saloane de coafor si supermarket-uri.

Facilitati sportive - Sanatatea si fitnessul sunt deosebit de importante la Coventry University, motiv pentru care aceasta ofera studentilor sai facilitati moderne de sport si echipamente pentru toate tipurile de activitati fizice. Salile de sport, studiourile de dans si piscina sunt la dispozitia tuturor studentilor, care le pot accesa in orice moment al zilei si sunt la o scurta plimbare (5 minute) de campusul principal.

Cazare

Taxe pentru 2018/2019:

4400-6850 £/an

 Exista o gama larga de optiuni de cazare disponibile, care se afla in si in jurul campusul principal. Coventry University sunt constienti ca nevoile si cerintele fiecarui elev in parte sunt diferite si, ca atare, ofera domicilii conform nevoilor. Fie ca studentul doreste sa locuiasca singur sau impreuna cu colegii, sa i se asigure sau nu masa, sa locuiasca cu chirie sau la camin, exista ceva pentru toata lumea.

Programe de studiu vezi tot »

Dietetics
Automotive Design
Aviation Management
Economics
Disaster Management and Emergency Planning

Dietetics
Automotive Design
Aviation Management
Economics
Disaster Management and Emergency Planning
Business and Finance
Advertising and Marketing
Transport Management and Logistics
Journalism and Media
Music Technology
Civil and Structural Engineering
Civil Engineering
Architecture
International Law
Sport Marketing
Sport Psychology
Theatre and Professional Practice
Physiotherapy
Computers, Networking and Communications Technology
Computer Science
MBA in Enterpreneurship and Innovation
MBA in Global Business
MBA in Aviation Management
Disaster Management
MBA in Global Financial Services
MBA in Information Technology
Banking and Finance
MBA in Logistics
MBA in Marketing
Global Journalism
MBA in Oil and Gas Management
Design and Transport
Dance Making and Perfomance
Graphic Design
Illustration and Animation
Design and Ergonomics
Defence and Security Engineering
Design and Transport
Engineering Business Management
Environmental Management
Music Composition
Terrorism, International Crime and Global Security
Human Resource Management
Diplomacy Law and Global Change
Manual Therapy

Studii de licenta: minim 7 in examenul de Bacalaureat, nivel minim B2 in proba de limba engleza in Bacalaureat sau certificat IELTS minim 6.0 sau sustinerea unui test de limba engleza al universitatii

Programe de master: minim 7 in examenul de Licenta, certificat IELTS minim 6.5 sau sustinerea unui test de limba engleza al universitatii 

 

septembrie

Taxe pentru 2018/2019:

Programe de licenta: 9250 £/an
Programe de master: 5799-10500 £/an
MBA: 9602-15250 £/an

 

Burse

 

Studii de licenta 
Academic Excellence Scholarship se adreseaza studentilor care au obtinut cel putin nota 9 la examenul de Bacalaureat si vor putea fi acordate an de an pe baza mentinerii unei medii ridicate. Bursele sunt in valoare de £1250. 

Romanian High Achievers Scholarship se acorda studentilor care au obtinut minim 9,5 la examenul de Bacalaureat si au experienta extracurriculara sau profesionala si este in valoare de £2000. 

 

Studii de master

Romanian High Achievers Scholarship se acorda studentilor care au obtinut minim 8 la examenul de licenta si au experienta extracurriculara sau profesionala, si este in valoare de £2000.

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu consultantul dumneavoastra IntegralEdu. 

Photo Gallery

thumb_6673_default_large.jpeg Coventry - IntegralEdu (1).jpg Coventry - IntegralEdu (2).jpg Coventry - IntegralEdu (3).jpg

Video Gallery