Arnhem Business School HAN University of Applied Sciences.jpg Arnhem Business School HAN University of Applied Sciences logo.png

HAN University of Applied Sciences

Tara: Olanda

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Licenta: 4
Master: 1.5-2

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Arnhem

Aeroporturi:

Amsterdam

HAN - Arnhem Business School este Facultatea de Afaceri din cadrul Universitatii Han si este printre cele mai bune 10 institutii de invatamant cu orientare profesionala din Olanda. Situata in orasul Arnhem, la numai o ora de mers cu trenul din capitala Amsterdam, ABS dispune de o biblioteca extinsa, calculatoare moderne, librarie proprie, sala cu 300 de locuri si sali de conferinte pentru desfasurarea orelor de curs, care sunt dotate excelent. Procesul de predare este foarte intensiv, clasele sunt mici, fapt care permite o abordare personala nu numai intre studenti, dar si intre studenti si profesori. Universitatea a acordat o atentie deosebita faptului ca studentii ar trebui sa petreaca o parte a studiilor in strainatate. Toti studiaza o a doua limba straina - olandeza, germana, franceza sau spaniola. Prezenta lectorilor straini si legaturile cu mai multe companii internationale si institutii de invatamant din intreaga lume contribuie la reputatia internationala a programelor de studiu. HAN University are incheiate parteneriate cu 70 de universitati din intreaga lume, printre care se numara University of Windsor (Canada), Kingston University (Marea Britanie), University of Sunderland (Marea Britanie), University of Wisconsin (SUA). Pentru adaptarea rapida a studentilor straini contribuie si programul variat de activitati extrascolare - petreceri, intalniri tematice, excursii de weekend in orasele vecine si altele. In paralel, Universitatea ii ajuta pe studenti sa-si dezvolte spiritul de afaceri, sa dobandeasca abilitati practice si organizatorice, prin munca in Student Management Association (SMA). Asociatia organizeaza si intalniri intre facultatile universitatilor, intalniri cu lectori-invitati, ateliere de lucru, zile tematice. Pentru toate acestea studentii cauta sponsori, idei noi si in final le pun in practica.

HAN ofera educatie de inalta calitate, bazata pe practici, pentru mai mult de 30.000 de studenti. Centrele de expertiza ale HAN ofera cercetari adaptate companiilor si institutiilor.Internationalizarea este un instrument important pentru imbunatatirea calitatii educatiei si cercetarii la HAN. HAN colaboreaza indeaproape cu institutiile partenere pentru programe de schimb, proiecte internationale si cercetare internationala aplicata. Noi oferim cursuri de grad si non-grad in limba engleza si fiecare curriculum de curs are o componenta internationala.

 

Programe de studiu vezi tot »

Programe de licenta:
Automotive Engineering
Chemistry
Communication
International Business

Programe de licenta:
Automotive Engineering
Chemistry
Communication
International Business
Electrical and Electronic Engineering
Life Sciences
Mechanical Engineering

Programe de master:
Molecular Life Sciences
Master Engineering Systems

Programe de licenta:
Diploma de Bacalaureat
TOEFL iBT 80 / IELTS 6.0 / CAE / CPE
*alte cerinte in functie de programul la care se aplica

Programe de master:
Diploma de studii universitare in domeniul respectiv
TOEFL iBT min. 80-90 / IELTS min. 6.0-6.5 / CAE / CPE
Experinta profesionala de minim 1 an, in anumite cazuri

Taxe de scolarizare pentru 2019/2020

Programe de licenta:  2.083 € / an
Programe de master:  2.083 € / an

 

Photo Gallery

Arnhem Business School HAN University of Applied Sciences.jpg

Video Gallery