_CGR3076.jpg client2.jpg

Anglia Ruskin University

Tara: Marea Britanie

Limba de predare: Engleză

Ani de studiu:

Bachelor: 3;4
Master: 1

Inceput an: Septembrie- licenta, februarie- master

Burse: Nu

Campusuri:

Cambridge
Chelmsford, lângă Londra

Aeroporturi:

Londra – (King's Cross)  45-50 de minute
London Stansted - 35 de minute cu trenul pana in Cambridge; 35 de minute cu masina sau autobuzul pana in Chemsford
London Luton - 1 ora cu masina, 1:25 cu autobuzul pana in Cambridge 

 

Condusă de ideea că studiile sunt o investiţie pentru viitor, Anglia Ruskin University tinde să descopere, dezvolte şi realizeze potenţialul fiecărui student al său, conform motto-ului, universitatea “lucrează” pentru studenţii săi. Sunt două filiale moderne – una se află chiar în inima orașului Cambridge iar cealaltă în Chelmsford, lângă Londra. Universitatea a investit peste £81m în ultimii 5 ani, cu o planificare de încă £90m pentru următorii 5 ani. Anul trecut spre exemplu a investit în modernizarea bazei de formare educaţională şi pentru construirea unui nou centru care oferă peste 40 de discipline sportive. Universitatea poartă numele cunoscutului critic Djon Ruskin, care în anul 1858 pune baza construirii universităţii prin înfiinţarea şcolii de artă. Astăzi, 154 de ani mai târziu, Anglia Ruskin University este universitatea britanică cu cea mai rapidă dezvoltare. Înaltul său nivel academic este atestat prin faptul că peste 90% dintre studenţii acestei universităţi ocupă un loc de muncă corespunzător specializării lor imediat după absolvire. Universitatea este in parteneriat cu firme precum Barclays, Jagex (online computing), Specsavers, UPS, Sony si multe altele. 

Universitatea este dotată cu un laborator pentru științe în Chelmsford, o sală pentru simularea proceselor, un laborator de criminalistică, un laborator pentru științe biomedicale. Până în anul 2017, campusul din Cambridge va avea un nou corp pentru facultatea de Științe, iar până în anul 2018 o facultate de medicină, unități pentru printare, studiouri de înregistrare și producție film&TV, printare 3D pentru studenții la arhitectură și inginerie, laborator de piețe financiare Live Bloomberg, unități moderne pentru studenții la asistentă medicală și facultatea de moașe.  
  
 Universitatea are campusuri din două orașe cotate drept cele mai sigure din Marea Britanie. Multe facultăți oferă studenților oportunitatea de a plecă un semestru pentru schimb de experiență prin programul Erasmus. Programul accelerat International Business Strategy permite cursanților să studieze numai doi ani în loc de trei. De asemenea, există în cadrul instituției un departament care îi ajută pe studenți să își găsească un job pe perioadă studiilor.  

 

Cazare

287- 537 £

Programe de studiu vezi tot »

Programe universitare:
Accounting and Finance
Business Economics
Business Management
Enterprise and Entrepreneurial Management

Galerie media vezi tot »

Programe universitare:
Accounting and Finance
Business Economics
Business Management
Enterprise and Entrepreneurial Management
Human Resource Management
International Business (Berlin)
International Business (Clermont-Ferrand)
International Business (Maastricht)
International Business Strategy
International Management
Marketing
Tourism Management
Programe de master: Accounting and Financial Analysis
Arts Management
Clinical Child Psychology
Computer Science
Construction Management
Contemporary Theatre
Corporate Governance
Creative Writing
Cultures and Organisational Leadership
Engineering Management
Film and Television Production
Film Studies
Global Communication
Human Resource Management
Information Technology Management
Intercultural Communication
International Business
International Business Economics
International Entrepreneurship
International Sustainable Tourism
Marketing and Innovation
Marketing Management Practice
Master of Business Administration
Mobile Telecommunications
Physiotherapy
Postgraduate Certificate in Education
Publishing
Research Methods in Psychology
Sociology
Sustainable Construction

Bachelor:
Diplomă de bacalaureat
IELTS overall 6,0 (cu min 5,5 pe fiecare deprindere), Pearson 59 / CAE-C, FCE-A/B, TOEFL sau B2 la examenul de Bacalaureat

Master:
Diplomă de studii universitare în respectiva specializare
TOEFL Pearson 60 / IELTS 6.5 - (cu minim 5,5 pe fiecare deprindere) / CAE grade C+, TOEFL sau B2 la examenul de Bacalaureat

Bachelor: 9000 £/an
Master: 5665- 8755 £/an
MBA: 12900 £/program

 

Burse

 

Studii de licenta

Bursa Book Plus. Acesta bursa se adreseaza studentilor care incep facultatea in anul universitar 2016-2017 la un program full-time, fara a fi sponsorizati de catre angajator pentru plata taxei. Bursa se ofera in fiecare an si este in valoare de 400 de lire sterline. Aceasta este destinata achizitionarii materialelor de studiu de la magazinul John Smith’s (carti, birotica, ustensile sau electronice). Poti schimba aceste credite pe vouchere pentru imbracaminte, lectii de condus si, daca studiezi in campusul din Cambridge, pentru vouchere pentru magazinul Professional Music Technology (magazin de instrumente muzicale). Poti vinde inapoi cartile folosite, odata ce nu mai ai nevoie de ele, la magazinul John Smith’s. Aceasta bursa este acordata automat odata cu inscrierea la universitate.

Sport Scholarship. Bursa se adreseaza studentilor care participa la competitii sportive la nivel local, national sau international. Poate fi in valoare de pana la 1000 de lire sterline si este acordata pentru toti cei trei ani de studiu. Candidatii se pot inscrie prin completarea unui formular.

Access Bursary.  Daca venitul familiei este sub 25000 de lire sterline, se poate acorda o bursa de 400 de lire sterline din partea ARU. Aceasta va fi virata in doua transe (200 de lire sterline pe 1 decembrie si 200 de lire sterline pe 1 martie sau 1 aprilie si 1 octombrie pentru cei care incep al doilea semestru) pentru fiecare an academic.

Programe de master

Bursa pentru programul MBA: Incepand cu 2016, se acorda o bursa de 3000 de lire sterline pentru toti studentii din cadrul programelor de MBA

Pentru mai multe informatii despre accesarea acestor burse si alcatuirea dosarului, discutati cu consultantul dumneavoastra IntegralEdu. 

Photo Gallery

_CGR3076.jpg v_CGR5094.jpg _CGR8179 1.jpg _CGR9261.jpg

Video Gallery