AMSTERDAM University of Applied Sciences International Business School.jpg amsib_logo_kleur_websmall.png

Amsterdam UAS, Amsterdam School of International Business

Tara: Olanda

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Licenta: 4 ani

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Amsterdam

Aeroporturi:

Amsterdam

Sa presupunem ca tocmai ai incheiat un schimb de experienta de sase luni in Mexico City, ai participat la un internship intr-o fabrica din Shanghai si ti-ai terminat lucrarea de licenta la un constructor de yacht-uri in Italia. Ai cunostinte specializate intr-un anumit sector, ti-ai deschis propria afacere si ai lucrat cu oameni din intreaga lume. Ai invatat cum sa depasesti diferentele culturale si sa faci lucrurile sa se intample. Cu toate ca abia iti incepi cariera, ai deja numeroase contacte la nivel international, dar si informatii si experienta. Esti gata sa dai startul unei cariere internationale sau sa iti continui programul de master in administrarea afacerilor. Dupa patru ani, ti-ai atins obiectivul de a încheia programul de Studii in Afaceri Internationale si de a obtine diploma de licenta in Administrarea Afacerilor. Asa suna visul tau? Daca iti doresti sa dai tot ce poti, vorbesti engleza la perfectie, ai flexibilitatea necesara pentru a te adapta oricarui mediu in care lucrezi, ai o mare deschidere culturala si te pricepi la oameni la fel de bine ca la cifre, atunci Amsterdam School of International Business (AMSIB) iti poate transforma visul in realitate printr-unul din cele patru programe de licenta cu durata de patru ani.

Studentii Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) sunt cufundati in cultura orasului Amsterdam inca din timpul studiilor. Acest oras cosmopolit, plin de viata si capitala Tarilor de Jos, gazduieste oameni din 181 de tari, iar limba engleza este vorbita la scala larga. Amsterdam este un centru international de afaceri, renumit ca un focar de educatie si cercetare in toate domeniile imaginabile: cultura si societatea, comertul, logistica, aviatia, transportul maritim, tehnologia informatiei, sportul, asistenta medicală si multe altele. Cu orasul ca laborator, studentii si lectorii facultatii lucreaza indeaproape cu nenumarate industrii, companii si organizatii pentru a veni cu solutii inteligente la provocarile cu care se confrunta orasul Amsterdam.
 

Programe de studiu vezi tot »

Programe universitare:
AMSIB - International Business
AMSIB - International Business Fast-Track

Programe universitare:
AMSIB - International Business
AMSIB - International Business Fast-Track

Programe de licenta:
Diploma de bacalaureat
TOEFL - 80 puncte (minim 80 in fiecare sectiune) / IELTS - 6.0 puncte (minim 5.5 in fiecare sectiune) / CAE / First (FCE) Grade B (173-175) / First (FCE) Grade C (169-172)

Inregistrare pe Studielink pana la data de 1 mai

Taxe de scolarizare pentru 2019/2020:

Programe de licenta: 
2.083 € / an

 

Photo Gallery

AMSTERDAM University of Applied Sciences International Business School.jpg

Video Gallery