abs 1.jpg absalon.jpg

Absalon Univerisity College

Tara: Danemarca

Limba de predare: engleza

Ani de studiu:

Programe de licenta: 3 1/2, 3

Inceput an: septembrie

Burse: Nu

Campusuri:

Kalundborg
Campus Roskilde
Slagelse
Nykøbing F
Næstved
Sorø

Aeroporturi:

Copenhaga

Absalon Univerisity College reprezinta piatra de temelie a educatiei in Zeelanda datorita celor 11 programe de licenta pe care le ofera.
Este prima Universitate din Danemarca ce a reusit sa obtina acreditare institutionala, o mult-dorita distinctie si înaltă recunoaștere oficială a calitatii educatiei in institutiile de invatamant superior din Danemarca.
Programele de licenta lucreaza in stransa legatura cu profesiile pentru care studentii se pregatesc. Astfel sunt asigurate atat oportunitati de stagii de parctica la nivel inalt dar si o continua dezvoltare a programelor de studii astfel incat absolventii sa acumuleze abilitatile necesare si solicitate de piata de munca ce se afla intr-o continua schimbare. De asemenea, educarea studentilor in a detine calificari profesionale si competente sociale atat in domeniul public cat si in cel privat reprezinta o proritate.

 

Cazare

400 - 500 €

Programe de studiu vezi tot »

Programe de licenta:
International Honors Degree in Teaching
Engineering in Biotechnology

Programe de licenta:
International Honors Degree in Teaching
Engineering in Biotechnology

Programe de licenta:
Diplomă de bacalaureat 
CAE C / CPE C / TOEFL iBT 85 puncte/ IELTS 6,0 puncte sau test de limba engleză susţinut la sediul Integral (programe universitare)

Programele de studiu sunt gratuite. 

Photo Gallery

abs 1.jpg

Video Gallery